Saturday, May 3, 2008

Need tavapärased, igapäevased variatsioonid ja bustoks minemised.

Tuli meelde, et pole siia jupp aega miskit kribanud, seega paras aeg üles tähendada viimased gamblimisepisoodid.

Selle Toweri 844$ bonuse mängisin aprilli lõpuks ikka välja, samas sai taas jälle ahneks mindud ja 4/8 shorthanded studi taotud, mis hävitas 600 daala nagu nõiaväel ja lõpus oleks 1/2 lauas peaagu päris bustoks läinud enne bonuse saamist juba...kuidagi ikka vingerdasin oma 20-60 daalaga seal kuni viimased punnid ka tehtud said. Siis olin tilt ja vihane, et ei beadi seda neetud mängu ja kandsin 850$ välja. Järelejäänud 60 vms läks PL500 omahas mutiauku.

Järgmine päev tuli lampi mõte sõita Tartusse kuna olin veendunud, et seal mäng ka tuleb kuna volbriöö jms. Mäng hakkas alles mingi 1.30 öösel, seda oodates olin jõudnud enamuse viimastest live bk-i riismetest, ehk mingi 3k BJ-i, rulli ja oasis pokkerisse toppida. Variatsioon oli kõigis kole. Mängisin kuni laud kinni pandi 6.30 omikul, mispeale oli 500-sest buyinist järel 200, paar potti vaid olin võitnud ja tipphetkel 800 peal olnud. Pm täiesti card dead olin, kuigi mäng ise oli hea. Aga raske võita kui midagi ei hiti kuna bluffida sellises mängus ka täiesti võimatu ja mõttetu kuna 99% potte läheb enivei showdowni, ükskõik palju panustatakse. See järelejäänud 200 viskasin rulli kuhugi numbritele ja pihta igatahes ei saanud. All jäi miski slotiautomaat ette, see sai ka kiirelt 500kr. Siis leidsin, et parem kiirelt sealt asutusest sääred teha ja mitte siiski viimast söögiraha ka mutiauku panna. Kadusin 7-se Tlna bussi peale ja sõitsin koju ära.

Järgmine päev leidsin, et towerist välja kantud boonusraha kenasti mb-sse laekunud, et peaks sellega kuskil midagi üritama. Võtsin fulltildi ja kandsin sinna 600$, et ühtlasi max deposiit bonus saada. Tegin seal veidi omahat, shortstackisin PL50 ja PL100 FR laudades veidi, mida küll vaid paar tükki seal. Päeva lõpuks isegi plussis, miski 750 peal bk. Aga eile sain meili, et toweris taas bonus dealer kohal jms. Valisin seekord selle väiksema bonuse ehk 4x363$. Miski depoka pidi ka tegema, nu kandsin mb-st oma viimased 100 daala. Seda vähe, seega vahetasin miski 12k kogunenud player punkti turnapiletite vastu. Sain 2x 22$ ja 2x 33$ ticketid selle eest. Miski 22ne omaha h/l freezeout 38 playeriga õnnestus ära võita ja veica üle 300$ tasku panna. Paar turnat tegin veel ja 22-selt shorthanded texase turnalt, kus 357 playerit sain neetud suckoudi tõttu 18-nda koha ja miski 80$ lisa. Aga siis juba 500$ bk seal.

Täna mängisin taas fulltildis ja nu mis seal salata, läksin ka peaaegu bustoks. Mingi 40 daala vist järel. Ah, las ta vedeleb seal, tuleb ehk vahel taas mingeid pn promoturnasid vms asju, kus kopikad ära kuluvad. Mingi 400$ sain omahaga miinust. Eks oli üsna pohhui bk majandusest ja pressisin seal PLO100-s üsna teravalt. Variatsioon oli ka taas eriti sitt. 300$ kandsin sealt Timi kaudu välja kuna tekkis isu lives ka gamblida siiski. Pühapäevast pargi roticashi teen selle eest ilmselt. Õhtupoole tagusin ongames 2/4 studi ja PLO50-PLO200 shortstackisin. Lõpus olin tülpinud ja tilt ja võtsin 3 lauda PLO200. Vahepeal sain ikka räiget beati ja juba paistis, et läengi kiirelt bustoks ära aga siis tuli sekka ka pos variatsiooni. Lõpus võitsin 335$ poti, mis viis toweris päeva paarsada daala plussi. Tundub, et see mu mäng on seal siiski +EV kuna PLO200-s ikka on mäng päris loose ja kedagi ei koti eriti kui oma 40-100-se stackiga kuskil nuppe panen. 335ne pot tuli 85-sest stackist kui persetäis vendi callis (mõnel ka väiksem stack kui mul) ja hittisin top full house. Eks näis, mis järgnevad päevad toovad, väga reaalne, et lähen bustoks. Esimesest 363-sest bonusest ka rohkem kui 1/3 tehtud vähem kui 2 päevaga. Ehk tuleb sealt leevendust enne kui 0 vastu tuleb:)

3 comments:

M.H said...

heh, lahe blog...kirjuta ikka siia sagedamini:)

Anonymous said...

Maailmas pole vist nii palju raha, kui Naxu suudaks ühe päevaga maha mängida :)

Kusjuures, pärast blogi esimesi postitusi küsisin edast targematelt, et kas tegemist on naljaga. Suurem osa arvas, et peab olema nali, sest kes ikka võtaks SMS-laenu, et hasarti mängida.

Nüüd on arvamused tasapisi muutuma hakkanud.

Ehk: kas tõesti fantastiline bluff? :) Mis toimub, küsin ma!?!?!

Gerda aka ♥ ǝʞısıd said...

To taipupole: Sass suudaks rohkem hetkeliselt, aga varsti võib sul õigus olla.

btw, pole mingit bluffi..