Sunday, May 18, 2008

PLO500 ehk onlines busto igatahes!

Eile toksisin siis veidi taas netis pokkerit. Esialgu ongames viimased 400 daala mutiauku ja pärast starsis veel mingi 450 otsa. Ongames tegin PLO200 esmalt, kuidPLO500 paistis samas eriti juicy ja otsustasin viimased paarsada daala 100 kaupa sisse ostes seal ära ikaldada. Käis mingi hullude lammutamine ja average pot oli üle 500! Korra sain oma 120-se stacki ka AAxxds-ga keskele preflop, kõigest 5 callijat ning flopis veel ka flushdraw ja wheeli draw. Mida veel osata tahta. Saingi wheeli, kuid üks sai mingi ulme rääbisega muidugi 6 high rea ja läksin siiski bustoks. Samas ei kahetse väga kuna tean, et rahad läksid sisse +EV seisudes. Starsis tagusin pärast tiba PLO200 ja PLO400 ning 3/6 limit studi. Tuleb tõdeda, et tase seal siiski parasjagu kõvem tundus ongamega võrreldes, kuigi olin ilmselt ka juba tiltis ja liiga loose ja üldse mängisin kehvalt.

Täna läksin parki 9ks kohale, et mängida pühapäevast 10/10 cashgame. Nu poole kümnest pandi miski laud käima ja ostsin 700kr sisse. Mingi veidi üle 3 tunni kestis mäng, siis lagunes laiali, kuna enamus tüüpe läks bustoks ja mõned, kes olid kuigipalju võitnud läksid juba varem minema. Üsna naljakas mäng oli, Klepatsh kaotas mingi 10k nt, kuna fishid drawisid teda pidevalt igast asendist ära, tema superdrawd omahas kui nendega nuppe pani aga samas kõik ikaldusid. Ma olin osaline vaid paaris suuremas potis, kus allinni jõudsin ja need ka võitsin. Lõpetasin mingi 2500 peal, seega +1800. Lõpuks tegi Roman terve laua tühjaks, peale minu-kuna olin ainus, kes ta lammutamistega kaasa ei läinud ning riveriks oli tal pidevalt nuts. 2k max buyiniga mängus oli tal lõpus mingi 20k stack.

selle 2500-ga siirdusin BJ-i lauda muidugi pärast mängu ja hakkasin 250-500 panustega 2-l käel laxima. Mul oli eesmärk teha vähemalt 4800 kuna 2 päeva jooksul tuleb see krdi eelmine kuu gamblimiseks võetud SMS laen tagasi maksta ja just 4800 on summa, mida shaakalid tahavad. Algul paar kätt ikaldusid ja kujutasin juba ette, kuidas hakkan peale bustoks minekut ehk inkassovennale kirjutama igasugu toredaid vastuseid, näiteks "Kahma lutti ventiil" või miskit muud armsat. Seejärel võitsin paar kätt, siis tuli masinast suurem pahmakas paska hooga välja (järjest hea hulk väikseid kaarte, millest kaardilugejal pole raske järeldada, et alles on suuri kaarte rohkem, mis järgnevalt tulema peaksid). Panin siis 2-l käel 500 betid, esimesel 5-l boksil mänginud gamblerid said kõik mingid 20-d ja BJ-d, mulle ikka mingi pask...15 ja teisel käel 77, dealeril 3. Nu mis seal ikka...7-d splitti, peale 3...duubel...siis 4...total 14...no great. Teisele peale A...nu kui on leiutatud basic strateegia ja see ütleb, et A7 vs 3 on duubel, eks ma siis panin duubli, mis oli ühtlasi allinn peaaegu...peale 5, total 13. Dealer kahmas omale 2 esmalt, siis tuli 6, totaliks 11...nonii...standard ju-aga oh imet, järgnes 4 ja alles siis pilt ja dealer busto. Krahmasin oma 5k kähku laualt kokku ja tegin minekut. Paistab, et SMS laenu vennad saavad oma papi seekord kenasti kätte. Kuid nu ilmselt aja küsimus, mille uue laenu võtan jasiis vast enam nii hästi lõpuks minna ei pruugi.

Krt see neti värk on ka ikka nõme. Neid bonuseid ka ei viitsi nühkida. Arvan, et sõidan ehk homme Leetu, et mängida seal teisipäev ja kolmapäev Olympic open ch turniire. Ikka toosama termikas ja järgmisel päeval ilma termikata freezeout nagu ka Eestis ja Lätis olid. Ilmselt läen üksi. Noori nolke ei saa kaasa võtta, kuna Leedus ka vanusepiir 21 ja vanemad-targemad inimesed ei viitsi muga kuhugi ronida või pole aega vms.

11 comments:

Pokkeriproff-wannabe said...

Aga miks mitte Riiga? Seal ju ka teisipäeval Terminator. Või sellepärast Leetu, et seal kaks päeva järjest mõistlikud turniirid?

Palju sinna Läti termikale muidu rahvast võiks koguneda ning kuidas seal prize struktuur? Kui sinna minna, kas siis peaks netis kuidagi eelnevalt registreerima?
Ma pole kunagi Olympicus mängimas käinud, aga kuna onlines hetkel busto ning otsustasin väikese pausi teha, siis on üsna tõsine plaan teisipäeval minna.

Imric said...

Kuule, kust firmast laenu võtsid. Minuk on need firmad kahjuks nii tuttavad juba, et ammu selge, kus on enamvähem normaalsed inimesed ja siis veel need teised, kelle kõrval on ka Shylock kooripoiss :G

Anonymous said...

naxer, vaata PM. pokernewsis.

nikitheone said...

noja,
edu leedus!

Naxer said...

Vaatasin ka järele, et homme õhtul on Riias päris hea termika turna. Teengi oma plaanid nii, et liigun vast esmalt sinna, mängin seda ning siis ülehomseks edasi Leetu. Ei viitsi tervet Vilniuse otsa nagunii järjest loksuda ka. Kui keegi soovib kampa lüüa andku teada. Kui tuleb piisavalt huvilisi saan võib-olla ka autojuhi, kes viitsib sõita oma autoga kui talle bensuraha kompenseerida.
Riia termikale tuleb vast 30-40 mängijat, pileteid saab kohapealt enne turniiri. 40 mängija puhul saab raha umbes 6 kohta, 45 puhul 7 jms.

sancs said...

Ehk lähed ostad hoopis järgmise sms-laenu eest natuke enesedistsipliini ja korjad oma oskustega paar milli kokku?:)

Oleksid vaid minul sellised eeldused...

Anonymous said...

Kle Naxer. Sa võiks endale need netisummad kuidagi kroonideks mõelda...võib-olla siis ei gambliks nii lihtsalt mingit 8000-9000.- kr maha. Arvestades, et LIVE-is lähed 700.- krooniga (70$!!!) rotitama.

Sul on ikka tõsiseid probleeme. Iseenesest ju skilli küll ja gamblimismeelt ka - sinust võiks vägagi +EV turnamängija saada...aga no kahju hakkab neid postitusi lugedes. Ma ei taha sind solvate ega midagi, aga mis elu see busto piirimail on pidevalt?! Kas siis tõesti enesekontroll teatud hetkedel puudub täielikult?

Naxer said...

Mis krdi 9k krooni või 700kr rotibuyin. Need nr-d ei tähenda mujaoks suht midagi. Hea mäng on see, mis loeb. Pargis oligi plaanis algul shortstack approach, hiljem bustoks minnes oleksin jätkanud full buyin 2k sisse ostes arvestades mängu iseloomu. Juba ammu ei karda ma raha pärast ega tähtsusta rahanumbreid üle. Pargis olen 500-st 7.5k ka teinud, olles pärast seda ikka veel väikseim stack lauas. Ja busto piirimail ehk tõesti, kuna ei ole kannatust vahtida kuni saan mingit rotimängu mängida kui suurem mäng on hea-küll jõuab rotimängu mängida kui bustoks mindud vahepeal nagunii!

Anonymous said...

kuidas praegalt lood olympicus kaardilugejatega on? sul üldse lubatakse mängida? kui sina mängima sattud siis peale igat kätt segatakse kaarte? ;)

Anonymous said...

Neil seal segamismasinad nüüd. Tartus, kus pole jah segavad iga mõne ringi järel kui ma lauda lähen.

Anonymous said...

no aga pärnus oli sul ju hea auk kus lasti kaardilugemist teha... miks seal ei käi???