Friday, May 23, 2008

Finally I did it...

Lõpuks siis ka elu esimene rahvusvahelise turniiri võit, mis tuli Leedust 500litiselt 51 mängijaga freezeout turniirilt eile. Erinevalt oma eelmistest turniiridest olin ma algusest peale üsna loose agressive, usaldasin reade, tegin move jms. Kuna kaardijooks oli ka superior, siis põhimõtteliselt käisin vastastest lihtsalt teerulliga üle. 50st tüübist lõin outi ming 20. Kahju küll, et seekord polnud terminaatori turniir. Olin 1. leveli lõpust kuni turna lõpuni chipleader. 5k starting stackist oli 5. leveli lõpuks saanud 27k kui keskmine oli 7k. Kui pooled olid välja kukkunud ja keskmine stack 10k, oli mul 61k. Finaallauda alustasin 100k-ga, järgmisel vennal oli vast 35k. Sellist teerulli pole küll varem ühelgi turniiril teha õnnestunud. Sihke Stu Ungari tunne tuli peale, kuigi kahjuks mul pole 10-t prossagi tema andest arvan. Ja nu võidetud raha igatahes ikaldub samuti Stuey kombel- 60% oma võidetud 7k litist mängisin täna juba BJ-s maha. Krt otsisin pos EV seise, panustasin seal jõhkralt ning kõik ikaldus. Krt selle raha eest saanuks juba main eventi teha siin...olnuks vbl parem EV, krt teab. Hammas verel nüüd ja läen sinna BJ-i tagasi või panen hulludega omaha cashi vbl viimase raha. Bankrolli ple mitte millegi jaoks ja vahel on tunne, et krt ei tekigi...isegi kui suudan turniiridelt hittida väga soliidse protsendiga nagu viimasel ajal. Ah neetud...oleks vbl nv-l siin rebuy turniire ka teinud ja edu korral edasi Poola läinud vast seda seeriat mängima, kuid ikka paistab, et tuleb enne bustoks minna. Tegelt olnuks selleks ammu aeg ja ise ka imestan, et nii kaua olen suutnud tühja kotti püsti hoida ja viimase rahaga mingilt turniirilt võimsalt hittida taas. Sõber, keda backisin jäi mulle küll parasjagu raha võlgu, kuid ta ka busto ja jumal teab, kas ja millal seda lootust saada on. Ta ise vireles eile tight mängu teha kuni siis 8.5k potis 5 outer ära hititi flopist allinni minnes ja kogu lugu. Aga sain jälle väga hea kogemuse eilselt turniirilt ning arvan endiselt, et live turniirid on üle kõige!

8 comments:

Codecci said...

Kas kokkuvõttes oled blackjackiga plussis või miinuses?

Anonymous said...

Suht huvitav blogi, aga keeruline on lugeda. Ürita ikka lõike kasutada.

Anonymous said...

Õige distsipliiniga oleksid kuskil palmi all, banaan suus ja seksikas šokolaad põlvedel.

Anonymous said...

mida kuradit sa ninna BJ lauda ronid kõikaeg... võiksid parem live pokeriga tegelda... aru mai saa kaua võib yhe ja sama orgi otsa kukkuda???

Anonymous said...

Ah, ei ole raamatupidamist pedantselt teinud, ei oskagi öelda kas olen BJ-ga plussis või miinuses. Kaldun arvama, et kisub miinuspoolele kui arvesteda kõiki joogise või tiltis peaga mängimisi sinnajuurde. BJ nõuab väga kõva distsipliini, et seda beatida. Teisest küljest nii jälle ei lasta varsti mängida, seepärast tõesti on pokker märksa parem.

Anonymous said...

"Et seda beatida"? Mine perse, Naxer - sa oled lihtsalt üks sitane gambler ja kui sa ennast kokku ei võta, siis jäädki elu lõpuni selliseks krdi house-edge mängude sõltlaseks ja, seega, BUSTOKS!

nikitheone said...

irw, hästi :D

Anonymous said...

Kes see nüüd oli, kes arvas, et perse vaja minna...miks ananüümne? Privador või? Ranka äkki?