Sunday, June 1, 2008

Maikuu tulemused ja juunikuu eesmärgid ja...

Mai oli tegelikult super kuu! Kui vaadata asja tulemuste ja ROI vaatevinklist. Cashisin live turniiridelt umbes 100k eegu jagu raha, buyinid olid samas kokku mingi 25k või isegi vähem. Olympicu seriesel mängisin kokku 5 turniiri, igal mingi 36-77 mängijat, tulemuseks üks võit, 2x teine ning 2x küll rahast väljas, kuid siiski ka need mõlemad üle keskmise kohad ning kui poleks lõpus suurtes pottides beati saanud neil olnuks ka head shansid väga kõrgele kohale jõuda. Kolmelt termika mv turnalt sain kokku 15 termika chipsi! Muudel live turnadel ka täiesti selge kasum. ROI seega vast 400% kanti. Onlines mängisin vähe, paar turniiri, mis ongames tegin tootsid ka kasumit. Miinust tootsid eelkõige gamblid BJ-s ning igasugu backimisprojektid ning pokkerijumalatele annetamine suht suures koguses (nii nimetan edaspidi rahasid, mis läbi lohhgambleri tee mutiauku leidnud). Kuu kokkuvõttes tuleb tunnistada, et bankrolli seis pole mitte parem kui kuu algul.

Et siis eesmärgid juunikuuks! Ei mingit neetud online cashi igatahes. Parem tegelen asjadega, mis on mul teada tuntud tugevad küljed ja toovad raha sisse kogemustele tuginedes. Eelkõige seega live turniirid, väiksemal määral ka online MTT-d. Ka live cash vahel ehk pargis või Tartus nt kui on hea mäng. Nende asjadega on see häda vaid, et nõuavad teatava bk-i olemasolu, ei saa paraku päris sendiaurude peal lasta. Hetkeseisuga aga olengi taas sendiaurudel paraku. Vaatan, ehk saan jutule mõne sõbraga, mingite laenu-või backingu projektide osas. Ja siis ehk igapäevastelt Pargi turniiridelt midagi üles grindida. Kui läheb normilt, siis ehk väike Riia tripp ka ikka vähemalt teha juunis taas. Ja võib-olla teine tripp Helsingi Grand Casinosse. Raske on loota saavutada turniiridelt sama võimsat ROI-d kui mais oli, kuid miinimumeesmärk võiks vähemalt 200% siiski olla. Lisaks ka eesmärk teha üks täiesti BJ-i ja rulli jms kasiinomängude vaba kuu. Iseasi, kas ka õnnestub, kuid eesmärgiks igatahes võtan!

Mai viimased päevad muidu midagi positiivset ei toonud. Kolmapäevane 300R pargis ikaldus varakult, ei saanudki kordagi stacki üle keskmise nagu väga, kuigi ei teinud ka ühtegi rebuyd. Oli üsna rahulik laud, seega raske nuppe saada...üksi lammutamisest ja teistele crapiga nuppude jagamisest ja rebuyde laksimisest seal ka vaevalt kasu tõusnuks. Nv-l plaanisin mängida nordicbeti superweekendi turniire, kuid olin veica tõbine (nohu, kurguvalu jms) ning pidasin paremaks sellises konditsioonis mitte mängima minna. Selle asemel backisin suht kogu bk-i eest seal cashis üht sõpra. See mu kogubk, ehk hädised 2.5 buyini 3k cashgames polnud küll paraku piisav, et sõbral õnnestunuks seekord variatsioonidele vastu seista ja bustoks minemist vältida. Kuigi mängis korrektselt ja kannatlikult tuli lõpuks kahjuks siiski leppida tõsiasjaga, et ikaldus ära kõik. Deal oli meil 50-50, seega kunagi kui ta haljamale oksale jõuab saan talt mingi raha tagasi. Kiiret pole, kuna nagunii häid ja usaldusväärseid mängijaid, kellega deale teha üha raskem leida (enamikul neist omal korralikud bk-d ja mind vaatavad nad pigem kui veidrikust gamblerit ega tee sellisega deale reeglina). Mulle on aga alati südamelähedane pakkuda backinguid ja deale kui näen, et mõni hea mängija parajasti kuival on. Kuna olen ise nii tihti kuival olnud ja tean kui raske on taolisel live mängude ja turnade orientatsiooniga mängijal nullist taas miskit üles ehitada ja kuhugi jõuda taas kui "sõbrad" soovitavad sente grindida lahenduseks. Nõustun, et olen kohati liigagi lahke olnud oma dealide pakkumiste ja laenude andmisega...igasugu lohhgambleritele sh. Eks pean suutma selles osas konservatiivsemaks muutuda, eriti arvestades, et oma bustoseisudest pean ilmselt ikka end ise välja vedama või siis nt SMSlaenu tüüpidele intresse maksma taas...

5 comments:

Meelis said...

Nahhui need SMS laenud. Neile makstava % eest saaksid endale BK manageri palgata!

Anonymous said...

Miks sa bustoks lähed, gamberluse pärast või?

Anonymous said...

Suuresti seepärast, et mängisin Leedus BJ-i üle bk-i ning mind tabas seal negatiivne variatsioon,kuigi mängutingimused olid head. Lisaks veel negatiivne variatsioon sõprade stakemisel jms. Ainus asi, mis sisse tõi praktiliselt olid mu enda live turniiride tulemused. Ja tunnistan, et hea bk-i majandaja pole ma kunagi olnud ja ega vist ei saa ka kunagi olema.

Anonymous said...

unusta oma BJ ära... unusta oma over BR mängimine ära. grindi ennast üles.

Head mängjad ei ole kuival.
Ära ela oma maailmas kus sa arvad, et nii peabki. väga vale suhtumine on sul.

i dont get it. sul pole BRi ja sa lahutad oma BR rahaga ennast BJ lauas ? WTF ??????? ära võta mu teksti viha pärast. MÕTLE!

karolstala said...

tere - palun võta minuga ühendust aadressil andres at triobet punkt com

oleks üks huvitav pakkumine