Sunday, June 22, 2008

Online gambling...

Üleeile toksisin taas NL20 6 maxi ning õnnestus isegi 50 daala jagu end plussi rebida sellega. Siis tuli paar sõpra külla ja hakkasime vaatama Horvaatia-Türgi mängu. Segasime ka paar B52te ning rüüpasime ära, lisaks tõid sõbrad mulle miskipärast 2 liitrise Tauruse, mille mängu lõpuks sisse libistasin. Olin teinud Trios oma elu esimese spordipanuse, panustades 15 eeku Horvaatia turnavõidu peale (kurss oli 8.0). Türgiga mäng muidugi lõppes nii nagu ta teadupärast lõppes, mu bet lendas insta vastu taevast ja insta tilt. Olen koguaeg rääkinud, et spordipanuste tegemine on kuradile sõrme andmine...kuni üleeilseni olingi suutnud hoiduda, kuid ikka tuli lõpuks see saatuslik päev. Pärast mängu läksid sõbrad ära, ma libistasin ära miski viskitilga ja olin juba parajalt purjus. Bettisin trios veel 50 eeku 1.8se kursiga Hollandi peale (nagu juba isegi teate, mis sest lõpuks sai krt) ning tänase Hispaania-Itaalia mängu peale panin ka 80 eeku, et Hispaania võidab normaalajal (arvestades minu õnne on shansse ilmselt vähe, kuigi kurss lubas mingi 2.5 isegi). Viimased 31 eeku toppisin kuhugi suvalisse mutiauku...Saaremaa velotuur, Janek Tombaku peale kellegagi võrdluses vms...ah igatahes ikaldus, kuigi kurss oli mingi 1.7.

Siis võtsin pokkeri käsile...NL100 HU suht viimase rahaga...sain AA kätte, ajasin kuskil nupud siis ja võtsin vastaselt 100 daala käest ära ja panin kohe leekima sealt lauast...klassikaline hit&run. Kandsin siis mingi paar k eeku kiirelt välja sealt ja ülejäänuga mängisin edasi mingeid asju. Libistasin vähe viskit, jägrit ja krt teab mida veel mängu kõrvale, kuna hammas oli verel ja tilt kallal. Tahtsin raked käed 50 eurise bonuse tarbeks kiirelt täis mängida, seega tagusin mingit 3/6 limit 6max texase lauda. Sellest mängust detaile väga ei mäleta, kuigi nagu selgus tagusin ma seda mingi 5 tundi järjest. Kõikusin vist mingi 50-300 daala vahel seal üles alla pidevalt. Mäletan ka, et vahel miskid tüübid sõimasid mind chatis ja ohkisid midagi stiilis, et kuidas ma küll 52os preflop capin ja siis 22 floppi tuleb vms. Suht savi, ei pööranud eriti tähelepanu, kuid jätkasin agrot mängu. Lõpuks vaatasin, et raked käed täis tehtud ja peale ka veel ning, et kell krt 9.30 omikul. Lauas oli kogu bk siis, mingi 230$. Läksin välja, midagi kandsin veel välja peale 40 euriku vms ja kobisin magama ära.

Kella 4 paiku ajas üles privadori telefonikõne, kes tahtis minna parki jaanipäeva õlle freerolli mängima. Brr kui kohutavalt ma end siis tundsin...pea lõhkus otsas ja üldse väga jube. Samas õllest võiks tõesti abi olla mõtlesin ja läksingi taga sinna turnale. Enne sai väike õlu sisse lastud, mis tegi olemise tiba paremaks. Turniiril mingi 35 mängijat umbes, 2k starting stack. Algul isegi läks hästi, kuskil olin juba 5k peal, kuid kui 2 lauda järel siis asjad ikaldusid, küll sakkis kikker, siis kaotasin flipi otsa ja nii ta läks. Õllekastist jäin ilma. Privador oli lõpuks 2. ja ikka sai kasti kätte. Neljapäeval mängisin pargis ka 300r omaha h/l turnat sõbra backingurahaga. See oli ka jube...2 rebuyd algul heade drawdega mutiauku, siis olin ultratight ja ootasin addoni...oleks mängind oleks enamiku potte võitnud krt, nt foldisin KKQ4 preflop, flopp KT5...üks lammutas TT-ga, turnis 5 ja maja ka, siis teine veel sai riverisse rea ja pani otsa sellega...oh neetud küll. Pärast addoni ikka 2 käe pärast A652 käes, flopp mingi J74 vms...sai nupud keskele aetud, tuli mingi K ja Q ning player out...masendav krt.

Pärast seda eilset turnat koju jõudes suutsin veel jalgpalli ära vaadata, kuid tiltamiseks ja gamblimiseks olin liialt väsinud, vajusin magama ära. Hommikul ärgates võtsin küll kohe viimase 100 daalaga (boonus oli laekund) taas HU NL100 ette ja leidsin sealt sama krdi fishi, kes mind outdrawis mõned päevad tagasi. Seekord 2 outer ei tulnud ja sain AA-ga talt mingi 85 daala kätte, mispeale ta ise enam minuga mängida ei tahtnud ja jalga lasi. Siis oli piisavalt, et sain sõbrale võla üle kanda, 100 eurikut, mille muidu pidanuks sulas maksma kui ikaldunuks. Nüüd jälle vaid riismed, mingi 35 eurikut vast järel. See on bk-i majandus minu stiilis. Samas oli nagunii plaan sealt rahad välja tõmmata ja suuresti tänu eileöisele lammutamisele on uue kuu algul üle 100 daala rakebacki ka oodata. Balti liigat vms asju ikka vast seal mängima hakkan. Muidu jah plaan vast see unibeti bk challenge siiski...ja seal ikka vast ka lammutan ja püüan eest ära minna...sendigrindimine vaid juhuks kui rohkem raha lihtsalt pole ja kuskilt reaalselt võtta ka pole.

Täna siis Tartusse minek, et sealt minna homme edasi sõbra juurde maale jaanilaupäeva veetma. Lähme vast privadori autoga ja veel mõned sõbrad kaasas. Triost pole kontole sentigi laekunud krt ja ega vist enne pühade lõppu laekugi. Vaatan, ehk keegi laenab miskit vms, siis mängin ehk Tartus turnat ka täna õhtul...cashi teeks hea meelega ka (isegi donke võib tulla pühapäevast hoolimat kuna homme ju vaba päev), kuid selleks raha kardetavasti pole. Ja krt 50kr beti panin ka Türgi peale poolfinaalmänguks Saksamaa vastu. Kurss oli üle 7e isegi. Ja ma ei tea kui see luckbox neil nüüd vastu ei pea rsk...

No comments: