Wednesday, June 18, 2008

6max Triobetis.

Täna mängisin Trios 1600 kätt NL20 6maxi. Kuna mõtlesin kasu lõigata ka reload bonusest ning sellega 50 eurikut teenida, mis eeldab 1k raked käe mängimist nädala lõpuks. Samas NL10-s tulevad need raked käed liiga vaevaliselt (raked käeks loetakse seal kätt, kus olen kaardid saanud ja rake on vähemalt 25 senti, ehk pot vähemalt 5$ olenemata, kas ise olen midagi sisse pannud sinna) ning NL20-s on jälle väga vähe FR laudu. Sessi lõpuks olin breakeven. Mäng meenutas suhtkoht Doyle Brunsoni soovitusi Supersystemi raamatust. Statid 23/19/3.5 on ilmselt veel tiba loosed isegi 6maxi jaoks sellisel madalal limiidil vähemalt. Võitsin väga palju väikseid potte contbetiga ning varastasin suurel hulgal blinde, kuid enamuse suurtest pottidest olin taga ja kaotasin. Ilmselt vaja kriitilisemalt suhtuda ka postflop mängu ning suurte pottide mängimisse. Panin ka tähele, et väga palju eestlasi mängis seal. Mõned nimed, kes meelde jäid: blizkaa, estland, svennn, mihkel...oli teisigi ning mõnega neist oli mõnes potis ka päris tulist actionit vahel. Ilmselt püüan seda 6maxi seal edasi ka toksida mõned järgnevad päevad.

Eile käisin ka pargis 550 omaha freezeoudil, kuhu sain backingu ühelt sõbralt. Algus oli hea ja õnnestus ka vana võitluskaaslane privador outi lüüa, kes potti stealida üritas mingi QJTxga kui mul oli KKds. Enne finallauda kui oli 10-11 mängijat järel oli 5 handed table ning seal paraku oli pidevalt second best käsi jms jamad ning finaallauda jõudsin shortstackina. Seal kukkusin peagi välja flopates 2 top paari, kuid vastas paraku top set. 8s koht, raha said 5.

Tänu Codecci eeskujule ja juhendamisele olen mõelnud, et võiksin ehk ka HU cashi hakata mängima onlines. Ka mõned teised on arvanud, et see sobiks mu stiiliga ilmselt paremini kindlasti kui FR. Loodan asja veel Codeccilt õppida ning ta mängu jälgida vahel ning kui õnnestub ka omale mingi pisuke bk ehitada, siis võiks tegelt täitsa üritada.

3 comments:

Anonymous said...

nägin sind täna hommiul trios HU mängimas said vastu kotte valusalt flop JQ7 turn 5 (mõlemad all in) river 5, vastasel 7 5

Anonymous said...

23/19 on normaalne pf range, madalamatel limiitidel, isegi kuni nl200, võib rahus veel rohkem käsi mängida positiivse ev-ga.

Anonymous said...

Njh, see NL100 HU oli taaskord üks mu väike variatsioonipüügi avantüür seal. Samas leidsin pehme vastase, kes kunagi ei ckraisenud kui pani kõvasti, siis oli min top paar jms...kui pani vähe oli bluff. Jäin lõpuks breakeven, kuid kui http://www.pokerhand.org/?2778335 too käsi võidukalt lõppenuks olnuks soliidne pluss. Sadakond raked handi sain sealt kirja vähemalt...edasi pean ikka püüdma oma NL20-t nühkida, muidu ilmselt peagi busto kui taolisi asju veel üritan.