Wednesday, June 11, 2008

Vahepealsed tegemised...nt Tartu ,linn.

Pargis ikaldus ka Triobet live-i turna eelmisel reedel, kus algul vaatasin mingi 70% floppe, bluffisin samuti palju ning olin liigagi agressiivne. Stacki kordagi üles ei saanud, lõpuks kaotasin ka QJ-ga QT9 flopist pea kõik nupud-vastas olnud sommil oli nuts, KJ. Siis vingerdasin järelejäänud 350 nupu pealt veel 1300 peale, samas olin täiesti carddead kuni pushisin allinni Q3s-ga, calliti 22-ga, ei hittinud ja sain vaevast lahti.



Laupäeval siirdusin Tartu, kus mängisin cashgame-i olympicus. Mäng oli üsna hea, algul sain kiirelt paar k plussi, kuid siis hakati ära drawima, see omakorda ajas tilti ja peagi olin 2.5k miinuses ja omadega üsna busto. Kavatsesin juba Tallinna bussi peale ära lonkida, kuid see läks alles 6.00, seega oli tunnike aega ja otsustasin päris viimased 500kr ka mängu panna. Sellega jõudsin paar korda allinni, kuid õnneks ei drawitud ära. Muidu oleks juba bussipileti raha ka pidanud eraldi kusagilt laenama hakkama. Mängu sulgemise ajaks 6.30 hommikul olin isegi 600kr plussis päeva kokkuvõttes, seega ei pidanud veel ära sõitma ning siirdusin sõbra juurde, kus magama keerasin. Õhtul läksin 550 freezeout termika turnale. Termika chipsi väärtus seal 100kr. Tuli vaid 8 mängijat ja mõningase õnne abiga õnnestus see turniir võita ning mingi 3 termika chipsi ka saada. Esikoha auhind oli küll vaid mingi 1600kr. Pärast seda cashgame, kus backisin mingi 600kr eest esmalt sõpra, kes ikaldus, siis mängisin ise ja läks ka algul üsna nässu kõik, kaotasin flippe jms. Hiljem kui olin juba taas peaaegu busto õnnestus ka ise hittida, drawdele siiski pihta saada jms ning kaotatu tagasi võita. Hommikuks, mil mäng lõppes oli see cashi sessioon breakeven umbes. Rahule jään, et ei teinud ühtegi panust kasiinomängudes ning ka joomisega ei liialdanud...2 õhtu peale kokku vaid paar õlut ja paar rummcolat.



Esmaspäeva õhtul sõitsin Tartust Saaremaale oma kalli tütrekese kutsel, et seal veidi puhata. Veica igav seal oli ja ilmad polnud ka kahjuks päris superior, kuid samas oli üsna tore paar päevagi olla pokkerist ja mängudest eemal ja lihtsalt niisama puhata ja chillida. Usun, et suve jooksul teen selliseid puhkeperioode veel mitmeid ning mõned vast ka pikemad kui vaid 2-3 päeva.
Lohhgamblerile andsin ka selgelt mõista, et kui tahab muga normaalselt edasi suhelda vms läbi saada siis peab mingigi realistliku plaani välja käima ja huvitatud olema sellest, kuidas mulle võlgu tagasi maksma hakata. Ning, et edasiseks on rahakraan temajaoks minupoolt nüüdseks igatahes kinni keeratud kuni vanad võlad eksisteerivad.
Lähipäevil ehk plaanis Triobetis veidi omahat toksida. Peagi tulemas ka eesti bloggerite freeroll Triobetis, kus võiks ju head mängu teha ja ehk hea tulemusegi saada.

6 comments:

Unknown said...

Tubli poiss et kasiinomänge ei mänginud! Kysimus: mis blindidega ja buy-iniga (min-max) Tartus cashi mängitakse&palju tavaliselt inimesi koos on? Seda ma kuskilt juba lugesin et seal mäng ainult reede/laupäev (kui sain valesti aru siis sooviks ka õiget infot). Plaan endalgi minna nädalavahetuseks sinna bustoks panema.

Anonymous said...

Mäng oli üllatavalt ka pühapäeval seekord. Siis küll vaid mingid üsna regular tüübid ja tavalisi kasiinodonke ei liikunud. Blindid on 5/10 eek ja buyin 500-3k. Vaja 5 in, et mäng käima panna ja seda võib teha iga päev alates 7 õhtul (turniiripäevadel peale turniiri lõppemist või kui 2 lauda, siis peale esimese laua lõppemist ehk). Kogemused on näidanud, et ka nädala sees kui mäng käib siis mingi hetk öösel kujuneb full table 9-10 mängijaga. Mõnedel päevdel aga ei leidu 5-t entusistlikku alustajat algul ning siis on isegi nv mõnikord mäng toimumata jäänud.

Unknown said...

Allright, tänud info eest :)!
Eks peab vaatama vabama nädalavahetuse ja sinna minema, pole taaralinnas ammu käinud ka, hetkel tundub et jääb vast juuli peale kuna see kuu planeeritud.

Ranka said...

kas lohhgambler on haiglas? või kuidas mõista andsid?

Anonymous said...

saatis reiti kirja obv

Anonymous said...

Ei ole haiglas. Üldiselt ma vihkan igasugust füüsilise vägivalla rakendamist ning ka tema pole seni suutnud mind selleni viia, kuigi paar korda on rusikas juba sügelema hakanud päris tõsiselt. Loodan siiski, et saab asju tsiviliseeritult ajada ning ka temaga lahenevad probleemid ajapikku vastastikuse mõistmise õhkkonnas (ning ka mu papp jõuab aja jooksul tagasi mu taskusse).