Wednesday, October 1, 2008

September...


September läks juba veidi paremini kui eelmised üsna mõttetud kuud. Oktoobrist samas loodan igatahes märksa enamat. Ja kuu viimasel päeval kaldusin paraku gambleri iseloomu näitama taas. Oktoobri miinimumeesmärgiks kasvatada rolli 5k$ võrra (koos rb-ga).

9 comments:

Anonymous said...

palju nl, palju lhe sellest 22k käest?

Naxer said...

Sinna umbes 8.5k käe peale, kus madalseisupunkt oli tegin NLHE, edasi LHE. Viimase päeva 1k+ häving tuli mitmete halbade asjade kokkulangevusena, peapõhjus ilmselt, et olin purjus suht esimest korda kuu jooksul, mil mängisin ning raiusin 5/10 peamiselt ning variatsioon oli ka jube, seepeale tilt jne. Kasutan nüüd tiltblockerit, mis varjab stacki ja bk-i suurusi sessi käigus. Kohe hulga kergem mängida ning vähem tulemustele orienteeritust.

Codecci said...

Kena töö :)

Anonymous said...

Stäki suurus siis LHE-s varjatud ikka? NLHE-s ei saaks ilma. Ma olen lugenud ka tüüpidest, kellel iialgi raha ega chippide arvu lauale ei kuva, ainult BB-des stäkid. Ka väga hea variant kindlasti.

Hea tulemus, sellest lõpu tiltamisest on kahju...
Edu oktoobris, hoia alko ja pokker lahus :P

Anonymous said...

respekt ses suhtes, et tegid kindlasti ebainimlikke pingutusi, et mitte k6ike maha gamblida kohe.

Naxer said...

Jea, tegin selleks ainult ühe ebainimliku pingutuse tegelt, ehk kandsin ülejäänud raha välja. Selle panin pargis slotis, BJs ja pokkeriturnal järgmisel päeval rahulikult bustoks. Umbes 11k eeku. Seega olen praegu ametlikult busto ning ei saa ka tööd teha enne esmaspäeva, mil peaks laekuma umbes 1k$ rb unibetti. Samas mindset on hea ja saangi vahepeal tegeleda kõvasti videote vaatamise jms mängu õppimisega. Loobun ka plaanidest oktoobris 2/4st kõrgemale jõuda, küll jõuab seda järgmine kuu kui tildipäeva mitte tekitada seekord.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=Tim5nU3DwIE

:(

Meelis said...

sina paned bustoks, aga mina jäin hiinlaste kätte - sa ei kujuta ette kui palju neid siin on :)

Naxer said...

Jea, juba lennujaam oli sihke tore väike, vaikne ja rahulik koht kujutan ette:)