Wednesday, October 8, 2008

Majanduslangus või mis?! Krahh!? On see tõesti lõpp?


Et siis esmalt postitan oma oktoobri esimese nädala graafiku. Mis on oma kuju poolest võetud justkui mõnelt maailma aktsiaturult, kuid paraku minu intellekt ja tegemised ning mastaabid sinnani ei küündi ning seega tegu lihtsalt mu tulemuste graafikuga unibeti pokkeritoast. Kaotatud miljardi(te) asemel ka vaid kaotanud veidi rohkem kui 1k$. Samas mu bankrollist oli see tohutu osa, tõttöeldes peaaegu kõik. Vaid umbes 80$ lahutab mind veel bustost, mille puhul peaksin täitma oma lubaduse ja blogi kustutama. Kui tähti närida, siis mingi 250$rb-i suutsin selle mänguga küll juba järgmiseks kuuks ette ära koguda, kuid see ei ole muidugi liialt lohutav.

Mis siis ikkagi juhtus? Ei olnud purjus ega omastarust ka arvestataval määral tiltis mitte. Sain kokku umbes 1200$ ning mängisin taas 2/4, sekka shotid 3/6 ja 5/10 kui mäng tundus hea. Alustasin 4l laual 2/4, mõne tunniga ikaldus 500$, siis võtsin laudu vähemaks, lõpuks olin 2 laua peal vaid, kuid tulemus sellest hoolimata selline nagu graafikult näha. Eelmise kuu kuum 2/4 graafik võttis täiesti vastupidise suuna. Huvitav oli seejuures, et ka enamik vastaseid olid uued, mitte samad eelmise kuu regular fishid. Kas tõesti on aktsiatega hävinud geeniused hakanud primas 2/4 mängima?! Vaevalt küll, kuna ka nende mängijate tasemes ei paistnud midagi hirmsat, paraku andis multitabledes tunda, et mul oli nende vastu vähe reade ning ka kogu variatsioon, mis toimus oli täiesti kohutav ning tuletas taas meelde, miks see 500-600 big betti bk-i nõue ei ole suusoojaks öeldud.

Muret teeb mu suutmatus hävingut peatada ning mäng sel levelil varem lõpetada kui viimase 80$ peal. Tuleb tunnistada, et ka siis lõpetamine nõudis päris suurt tahtepingutust, kuid sain hakkama. Lihtsalt tean, et kui olen busto, siis olen töötu insta, kuna kuskilt midagi võtta pole ja majanduskriisi tingimustes keegi mulle midagi laenama ka ilmselt enam ammugi ei hakka. Lõpus oli mäng küll väga hea, kuid samas ülimalt suure variatsiooniga. Väga loose ja agro, enamik potte capiti multiway pea igal streetil. Paraku ei võitnud ma seal 2 tundi ühtegi arvestatavat potti kummaski lauas ja sinna ta läks. Tegin ka miskit turnat seal, freerolli kuhu kvalifitseerusin eelmise kuu suure raked käte arvu eest. Esikoht oli pilet miskile masters classics turnale Amsterdamis. Olin chipleader kui 17 mängijat 273st järel, see ei takistanud mul münti viskamast teise praktiliselt samasuure stackiga (siiski ju esikoha peale mäng) ning loomulikult hittis ta riverisse 2 outeri.

Samas olen endiselt optimistlik ja usun, et pikas perspektiivis ei saa see krahh veel takistama minu püha üritust. Töötan endiselt kõvasti, nüüd vähendasin mängusessioonide hulka seniselt umbes 10lt tunnilt ööpäevas 5-6 tunnini ning suurendasin analüüsi ja mängu õppimise osakaalu veelgi. Hetkel mängin limiiti 0.25/0.5 ning jään sellele ilmselt mõneks ajaks, kuna 0.5/1 peale minekut enne 500$-ni ehk reaalse 500 big betise bk-ni jõudmist ei plaani. Võib muidugi juhtuda, et downswing jätkub ja läen siiski lõplikult bustoks ka 0.25/0.5s, kuna hetkel napib adekvaatset rolli ju sellegi jaoks ja sealt madalamale minekule eelistan pigem bustoks minekut. Et seda vältida mängin põhiliselt vaid ühes lauas korraga, ehk max 2s (ega seal paljudel kellaaegadel rohkem polegi muidugi) ning püüan saavutada parimad readid, teen palju note jms.

Sry paari sõbra ees, kellele olen veel miskid summad võlgu ja lubasin okt algul maksta. Nagu mu viimase nädala krahhist tuleneb pole see kahjuks hetkel võimalik. Kõik oma lähema aja plaanid olen maha matnud vms edasi lükanud. Enam ei kavatse ka mingeid tähtaegu limiitides üles liikumises, rolli kasvatamises vms asjus omale seadma hakata. Läheb nagu läheb, teen kõvasti tööd, et hakkaks minema paremini ja stabiilsemalt, kuid liigne pressimine ning tulemustele orienteeritus ei tõota head nagu näitavad kogemused. Nii pokkeris kui ka majanduses...

13 comments:

nikitheone said...

muud ei ütle, kui et sa oled tubli. võrreldes sellega, mis sa varem olid oled sa sittakanti arenenud ikkagi. v-b mitte niivõrd mänguliselt, aga kui vaimselt.
edu marko

Davy said...

Selliseid graafikud on üsna tavalised. Swong lihtsalt.

Ainult et mängi see lõpuni NL10s, muidu oled busto.

Ja su mindset vajab siiski veel parandamist, kui 95% rollist lased swongi ajal lendu, nii et limiitides tõsisemalt allapoole ei kobi.

Edu!

Codecci said...

Kas Fixed Limit 0.25/0.5 's on üldse võimalik rake beatida?

Naxer said...

Olles ise standardina üsna nit TAG seal ja omades parajaid spewy-agro või ülitight-passive fishe lauas ikka on võimalik beatida. Eriti juhul kui nende kohta õnnestub häid spetsiifilisi reade saada. Mingi 12s lauas lampi taguda, siis vbl tõesti ei beadikski. Rake osakaal on ikka damn suur ja alates 5/10st hakkab alles langema. Tuleb kuidagi raketrap üle elada suuta senimaani lihtsalt. Vähem laudu ja suurem winrate ilmselt lahendus. Kuigi raha tuleb vaevaliselt nii.

Anonymous said...

Niikaua, kui sa ei saa BR managementist aru ja ei järgi seda, lähed sa varem või hiljem niikuinii bustoks. See on fakt. Tee omad järeldused

Anonymous said...

pole viga. oled tublisti arenenud. loodan väga et rabeled end seekordsest august jälle välja

Anonymous said...

Gamblemise vältimine ja mitte tiltimine on vähemalt samaolulised kui BRM.

Jõudu tööle!

Anonymous said...

oled sa arvutanud, äkki on sul mõtekam fulltiltis mängida? ft rakeback 27% ja reiki maksad 2/4 lhe ~2.5BB/100, primas ~4.5BB/100. dunno muidugi mis rb deal sul unibetiga on.

http://www.marketrake.com/2-4%20FLHE%20SH%202.html

Ranka said...

liigu no-limitis või pot-limit omahahahahahahha

fixed limit on dead ja fishe liiga vähe, et raket beatida ja normaalset winratet näidata. maybe ainult HU tasemel fixedit tasub tänapäeval mängida.

Naxer said...

Vaidleks vastu, et fixed limit dead ja liiga vähe fishe on. Privador teatavasti arvab ka seda Su NL200 kohta ranka. HU on muidugi huvitav soovitus ja asusingi selle õppimisega ka veidi tegelema nüüd. Ja rake koha pealt tuleb jah ka asju kaaluda, pigem ehk hakkan starsis üldse mängima vbl siiski uuest aastast hijemalt. Kui winrate on hea, siis see rb-i option teisejärgulisem kui miskit siiski saab. Kui ple hea siis tuleb suuta saada heaks ju esmalt...

Ranka said...

ma eelkõige pean silma laudade valikut. loogiline, et igas lauas on fishe aga kui sul on ainult 12 fixed limit lauda aga kõrval samas limiidis 40 no-limit lauda siis mõtle ise, kumbas on sul valida fishi laudade vahel ja kumbas mitte.

Anonymous said...

loodan, et sa seda blogi ära kustutamist ei mõtle tõsiselt. lähed bustoks või mitte, sellel ei tohiks olla mingit seost blogi kustutamisega. see on väärt kraam, sa oled kulutanud aega selle kirjutamise peale, sul on tulevikus hea endal lugeda seda kõike. päevik enda jaoks võikski olla üks olulisimaid pointe sellist tüüpi blogidel. nii et ära lõplikult kustuta seda kunagi.

Codecci said...

+11111111 tisko