Sunday, July 27, 2008

Folk, suvi ja sõbrad...perse see pokker!

Siiski võtsin mõistuse pähe ja oma nv liinitööga täitmise asemel läksin hoopis sõpradega Viljandisse folgile reedel. Sai seal siis 2 päeva chillitud, tiba napsu ka võetud jms. Kokkuvõtteks võib öelda, et tore oli ja kindlasti ei kahetse, et läksin.

Ei suutnud muidugi näppe mängust päris eemale ka hoida siiski paraku ning reedel peale õhtust joomist võtsin sõbra läpaka ning asusin unibetis veidi mängima. Oma suureks laituseks peab ütlema, et mängisin joobes olles ning ka üle bk-i limiite. Paaris lauas NL40 ning veel ka 2/4 ja 3/6 limitit ning veidi ka NL50 HU-d. Samas jäi mulje, et nii väga halvasti ei mänginudki, kuid variatsioon oli mõneti õiglaselt päris kole ning pärast 4 tunnist mängimist, mil järel oli veel mingi 160€ algsest 415st lõin läpaka kaane pauguga kinni, otsustades, et olgu mis iganes, kuid bustoks ma minna ei kavatse.

Järgmine päev kainena ärgates olin enda peale tiba vihane ning mures, et nii läks. Võtsin siis uuesti käsile ja toksisin 2/4 ja 1/2 limitit tiba, kuna ka seal puudub tracker jms asjad ning NL-i ei viitsind sealt nühkida. Lisaks tekkis motivatsioon teha täis 4k raked kätt 27. juuliks, kuna siis pidi saama koha mingile freerollile, kust võib võita selle Milano openi paketi. Suutsin poole eelmisest hävingust taastada ning lõpetasin kuskil 280€ peal. Oma raked käed sain ka täis. Järgmine minieesmärk on teha kuu lõpuks ehk järgneva 4 päevaga kokku 5kVIP punkti, sest siis need punktid 4 kordistatakse (alates 5k punktist, muidu vaid 3x). Väike lisa EV peaks sellelgi siiski olema. 1k€ bonuse jaoks küll nõutav 10k originaal VIP punkti ning kordistused seal ei loe, kuid kui saan selle kuu lõpuks 5k täis olen graafikust ees ning saan mõned vabad nädalavahetused vms päevad vast ka augustis kenasti lubada siiski. Praegu 3300VIP punkti, seega 4 päevaga vaja 1700 lisaks teha.

Plaanin jätkata NL20-ga pikad 8-12 tundi sessid ehk väikeste pausidega taas 4l laual ikka ning kui läeb väga halvasti, siis alla 150 kukkudes vms vast taanduda NL10-le taas. Kui sellest hoolimata on 5k VIP punkti saamine problemaatiline, siis vbl teen lõpuks ka mingit 1/2 limitit, kust punkte saab kergemalt. Bustoks minna igatahes ei kavatse ja viimasele tagasilöögile vaatamata jäi nädal siiski plussi.

4 comments:

Lennart said...

punktide kordajate värk on nati teistmoodi vist. peenes kirjas:
- Hõbe- ja kuldliikmed: taseme arvutamiseks kasutatakse viimase 3 kuu mängul põhinevat kaalutud keskmist (60% jooksev kuu, 30% eelmine kuu, 10% üle-eelmine kuu).

Ranka said...

radumees, kuldnokk ja hõbekõri.

Meelis said...

Distsipliin nada... Hea pokkerimängija ei ole see kes kohati suudab head (väga head) mängu teha ja metsikut ROI-id näidata vaid hea mängija on see, kes "halval" päeval suudab vähe kaotada. Sellesmõttes ei maksa rääkida, et ma olen k"kõva" ei lähe tilti jms. Kõik lähevad tilti lihtsalt võitvad mängijad on need, kes suudavad "tildist" kiirelt üle saada ja ridamisi juhtunud halbadele kaotustele vaatamata realistideks jääda (kui vastasel tuli 1 outer, see ei tähenda et sul ka kohe tuleb riverisse ära). Teine asi mis muidugi ei sobi kokku on alkohol ja profesionaalne poker. Räägitakse, et purjus peaga löövad välja inimese tõelised iseloomujooned - kes siis tahaks autoga rallida, kes kellelgile molli sõita, kes hullult gamblida ( mitte raha võita vaid gamblida, sest tõelisele gamblerile ei paku rahuldust mitte võit või kaotus vaid extreemsed olukorrad). Mulle ka meeldib purjuspeaga pokkerit mängida, aga siis teen seda tavaliselt NL5 lauas ja panen iga käsi all-in ja vaatan mis saab ... soovitan seda teistele ka tuleb odavam kui 3/6 limitit toxida või NL40.

Anonymous said...

Meeldiv kuulda, et Sa ei kahetse, et ikka tulid :) kutsun teinekordki siis!