Tuesday, July 22, 2008

KURAT!! Fuck the haters!

Niisiis tahtsin teada anda, et paljude lugejate meelehärmiks ei ole siin enam gamblimis- ega bustolugusid oodata. Nimelt ma ei tee enam arutult -EV ega üle bankrolli bette ega anna omale ka seega arvestatavat shanssi bustoks minna. Kui peaksin siiski bustoks minema, siis võtan eeskuju Imricust ning kustutan blogi ära ega ava ka uut enam. Aga seljuhul olen kaotanud ning kaotada loomulikult ei taha. Kui selle asemel on võimalik võita ja olla edukas.

Esialgu on eesmärk pühenduda Unibeti bk challengele ning sealt hea tulemus saada. Miinimumeesmärk on lõpetada challenge 1k€+ peal, normaalseks pean kuskil 2-3k ning kõik, mis üle selle oleks juba üle ootuste supertulemus. Pärast seda jätkan enda jaoks grindimist kokkuaetud rolliga samamoodi, kuid võimalik, et ehk mõnes teises pokkeritoas...oleneb, mis rakeback või muud promodealid õnnestub kuskilt saada, kuna elamiraha kavatsen hakata teenima just rakebackist või bonustest ning bankrollist mitte sentigi välja võtta, enne kui see on vähemalt 50k$! Tähtaegu selle saavutamiseks seadma ei hakka, kuid mõnetine eesmärk oleks see saavutada juba poole aasta kuni aasta pärast. Kui ei lähe nii kiiresti läheb kauem, kuid loobuda ja bustoks minna ei kavatse sellegipoolest.

Tahan siiski eristuda massidest ja lohhgambleritest, kes suurt miskit korda saata ei suuda ning tegelikult nad eriti vist ei ürita ka kahjuks. Samuti vabandan siinkohal inimeste ees, kellega olen viimastel aegadel ise samuti mõneti lohhgamblerlikult käitunud ning kellele olen võlgu. Summad pole küll ühelgi juhul suured, kuid asi on põhimõttes. Luban, et tasun need võlad hiljemalt peale Unibeti challenge lõppu, mil saan eeldatavalt sealt 1k€ bonuse.

P.S. Siim äkki võtad bloki maha, kuniks ma oma blogi pole ära kustutanud:)

6 comments:

Ranka said...

tra mis summad ei ole suured???

maksa võlg ära!!! Ja anonüümsed banni ka ära.

Ja ei hakka tagasi hoidma. Naxer on mulle üle millioni _______ võlgu.

Kes lüngab täidab saab rohelise.

Lennart said...

õlle
obv

variatsiooni lugu said...

:D päris naljakas et eesti pokkeri blogindust valdab üks teema preagu!

Igatahes edu ja Fuck the haters! XD

Anonymous said...

Hindad ennast üle.

Anonymous said...

Naxer...loodan väga, et sa selle ka korda saada, mida siin unistad...aga fakt on see, et sa oled gambler ja nii lihtne sul normaalseks saada pole. Seega pakun, et bustoks lähed sa niikuinii. Kui tahad, et sul vähegi mingi lootus oleks, siis orgunni endale tugiisik, kellele annad õiguse ennast korralikult läbi peksta, kui idiootsusi hakkad tegema (mitte et see tagantjärele aitaks - 24h surveillance oleks parim asi)

Igatahes...edu!

Meelis said...

Tugiisikut pole läbipeksmiseks vaja, peksa on Naxeril kerge saada ... tuleb lihtsalt kodust välja minna ja ma usun, et seal leiab 2-5 minuti jooksul kellegi kellelt kolakat saada. Tugiisikut läheb pärast kolakat vaja :)