Tuesday, July 8, 2008

Põrumine unibetis, mõningane edu starsi turnadel.

Unibetis läksin siiski bustoks, kraapisin kokku rebuy ja läksin veelkord bustoks. Ei beadi seda krdi NL10 6maxi. Kui saan beadi kuskilt sisse või kaotan cooleri, flipi vms ei saa enam korralikult 4 tableda kuna pole raha full buyinide jaoks, siis läen tilti ka veel otsa ja kaotan veel ning viimased paarkümmend euri ikaldub HUd gamblides on olnud senine stsenaarium. Viimane HU oli eriti haige, kaotasin full vs suurem full lõpuks oma rolli. Aga kui järjekindlalt üle rolli taguda, siis selge, et see juhtub varem või hiljem ja pole täpselt tähtiski, mis kujul just avaldub. Otsustasin, et enne kui üritan veel raha laenata või kokku kraapida järjekordse 50€ rebuy jaoks pean miskit muutma ja ette võtma, et ei läeks edasi samamoodi. Privador nt juba 10 rebuyd sisse uhanud sinna, kuid erinevalt minust saab ta neid lubada omale.

Hakkasin lugema põhilisi strateegia artikleid 6max NL kohta 2+2st. Leidsin sealt palju huvitavat ja kasulikku ning tegelikult pole olulisemate artiklite lugemisega veel poole pealgi, kuna viimased paar päeva olen ka starsis turniire mänginud päris palju. Teise arvuti panin trackima unibeti NL10 6max laudu 10-t lauda korraga (sest rohkem unibet ei lase). Kui seal taas mängin on mul märksa suurem teadmistepagas tänu 2+2 lugemisele ja ka korralik trackeri data regularide kohta. Loodan, et suudan nii lõpuks seda mängu ka beatima hakata ja rolli kasvatada.

Starsi turnade jaoks pakkus backingu deali üks sõber, kellele olen võlgu. Ta lihtsalt lootis, et olen seal +EV ning saan talle ka võlga tasapisi maksta kui hitin. Seni pole ta pidanud pettuma kuna eile õnnestus ära võita 30$ HORSE turna, kus oli 104 mängijat ja miski 855$ sealt saada. Toda õhtust 30st HORSE olen varem ka võitnud, seal on mingi pea 2k% roi mul. Mammutfieldiga texase turnadel sain muidugi beati varem või hiljem, kuid öösistel 3R ja 10R turnadel sain mingi 100 hulka peaaegu mõlemal ja paarsada daala tiksus lisa. 3r-l oli rebuy aja lõpuks 55k stack, kuna mu lauas oli rootsi pro nimega telefonkiosk, kes eelmise aasta WCOOPi main eventil kõrge koha sai. 3Rl ta lasi auru välja ja pani iga käsi preflop allinn, mul oli korralik kaardijooks ja sain enamuse ta ja mõne teise hullu nuppudest. Rebuy aja lõpuks oli tollel ikka vaid 5k stack, kuid pärast seda hakkas ta korralikult mängima ja kuskil oli juba 70k stack ja sai ka rahasse (kõva skilliga vend, tema mängu mõnikord päris kasulik jälgida ilmselt...mitte muidugi...rebuy ajal).

Sain sõbrale backingu raha tagasi saata ja poole võlast ka makstud ning paarsada daala on veel, et turnasid edasi üritada. Eks mängin neid vast lähipäevil veidi veel ja püüan sekka ka 2+2 lugeda, et siis taas unibet käsile võtta. Triobeti Balti liiga esimene turna ikaldus, kuid liiga veel pikk ees ja üritan taas neljapäeval.

5 comments:

variatsiooni lugu said...

Mis programmiga trackid?

Naxer said...

Pokertracker 2 ikka.

Anonymous said...

I wish not approve on it. I over precise post. Expressly the appellation attracted me to review the whole story.

Anonymous said...

Genial dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

Anonymous said...

Well I to but I contemplate the post should have more info then it has.