Monday, April 21, 2008

Tere lapsed!

Ja jõudiski kätte lõpuks päev, mil viitsisin hakata blogi pidama. Hoiatan juba ette, et midagi väga kasulikku ja õpetlikku siia ilmselt tulema ei saa, selleks on olemas teised blogid, eelkõige näiteks ranka suurepärane blog. Lihtsalt panen siia kirja oma igapäevaste gamblimiste muljeid ning tulemusi, seda suuresti enda jaoks et oleks hiljem hea ülevaade toimunust ning seeläbi ka parem variatsioonide mõistmine. Ei saa välistada, et vahel viitsin kokku kirjutada ka nt mõne pikema filosoofilise artikli mängudest vms kui vaim peale tuleb . Nende jaoks, kes lugeda viitsivad hakkan pigem olema ilmselt suuresti hoiatav eeskuju selle kohta, kuidas ei tohi tegelikult toimida ja bk-i majandada!

Viimastest tulemustest niipalju, et eelmine nädal käisin Riias, sai veidi cashi tehtud seal ja ka backitud paari noort sõpra turnal ja cashis. Kokku jäi tripp mingi 7-8k eegu jagu miinusesse. Ei mäletagi suht enam, et oleks sealt õnnestunud plussiga ära tulla kunagi. Cashis olid regularid, mäng põhiliselt omaha (2/2 lat PL DC) ning mingit kerget raha ei olnud loota. Tegin algul osalt imago tekitamiseks paar bluffi, mis ka vahele võeti. Siis ei tulnud drawd koju ja üsna card dead ka ning nii see miinus tuli.
Seejärel suundusin Tartu, kus lootsin nv cashi mängida. Tegelikkuses kujunes aga parajaks joomaks ja gamblimiseks see nv. Reedeõhtuses cashis käis Tiskoga taoline mäng meil, kus bottom paariga ka flopist 2k nuppe uhati ja polnud ime kui veel nõrgem käsi callis. Paraku mõned inimesed olid lauas ka endiselt kained ja ratsionaalsed ning kui ma jäin seal mingi 4-5k miinusesse, siis Tisko veelgi rohkem. Laupäeval ei olnud kell 1 öösel veel cashi rahvast koos ja mul oli juba 6-7 õlut sees, mispeale ei viitsind passida ja uhasin suurte panustega rulli ja BJ-i. Läks nagu oligi aeg, et läheb lõpuks sellise tegevuse peale. Et siis total ligi 20k miinust ja live bk praktiliselt busto pärast seda õhtut.
Pühapäeval sõitsin frustreerunult Tallinna ja mõtlesin, et hakkan netis grindima taas inimese moodi. Samas tekkis miski imelik gambleri tuju ja võtsin hoopis 4k SMSlaenu live bk-i taasalustamiseks ja siirdusin sellega Parki BJ-i toxima. Juurde kukkusin taas õlut kaanima ning läks arvestus segi, palju neid ära juua jõudsin. Mäletan, et vahepeal oli 75kr järel 4k-st vist. Siis aga hakkas kaart jooksma, lõpus panin panustega ka veica hullu ning seekord õiglast karistust ei järgnenud ning suutsin lõpetada 15k peal. Cash käis ka aga võtsin vastu mõistliku otsuse koju magama minna parem.
Täna siirdun Pärnu, kus veel ainuke kasiino Eestis, mis pakub BJ-s +EV mängu oma tingimustega ja võimaldab mul kaarte lugeda. Lähen vaatan mis teha annab. Eks bette laxin muidugi üle BK-i kuna 15k võimaldaks panna max 300 aga usun et lükkan ikka 500-1k betid sisse kui seis hea. Aga äkki on hüva variatsiooni. Eks kirjutan siia tulemustest hiljem. Kui bustoks läen pean netis töö käsile võtma tõsilselt, et mitte langeda taas omadega sinna kuhu...väga ei tahaks...

16 comments:

Siim said...

You Vana edu blogimises, nüüd hakkab tõsise gambleri sulest midagi rahvani jõudma. Ootan huviga kõiki postitusi ;)Loodame, et aasta lõpus võib blogist lugeda, et SMS laenu enam ei võta ja roll olemas.

Siim said...

Krt tegelt tahtsin öelda, et sa päris joodik ju, kas mõnikord kaine peaga ka mängid või oled täitsa põhja joonud ennast.

Siim said...

Krt tegelt tõusin just üles, rikkusid päris tuju ära oma blogiga, mismoodi nii saab, oleks sa mingi lambi vend ja ajaks sellist juttu aga ma natuke ikka tunnen sind, ise veel õpetad teisi mängima, kuidas sa nii saad üldse õpetada, kui ise alles täielik laps ja krt saa ükskord täiskasvanuks, endal mõistust ja annet on. Ära solvu aga tõesti ajasid jube kurjaks.

Naxer said...

Tänan Siim, et mupärast muret tunned ja kritiseerid. Päris põhja joonud vast pole, lihtsalt otsustasin, et olen oma blogis aus ega hakka asju moonutama ega salgama kui midagi olen sitasti teinud. Nagu mainisin, hoiatavaid eeskujusid ka tarvis. Täna Pärnus üritan püsida kaine ja mängida head +EV BJ-i.
Btw see neetud SMS laen nüüd nii kole kirves ja halb asi ka pole kui võtta vahel vaid üks laen ja siis sellega miskit mõistlikult ehitada (eilne gamblemine seda muidugi vaevalt oli), kuid olen sellest varem ka rolli üles toksinud ning kui ka ei õnnestuks, siis maksmata see ikka ei jäänuks, nii hull mu seis siiski veel ka pole. Lihtsalt pidasin paremaks laenu võtta kui netist bk-i selleks välja kakkuda.

Siim said...

No loodame parimat aga katsu ennast ikkagi ükskord kokku võtta. Krt peaks ka BJ ükskord sellisele tasemele ära õppima, saaks ka kampa lüüa vahetevahel.

Ranka said...

[i]Naxer kirjutas:
Btw see neetud SMS laen nüüd nii kole kirves ja halb asi ka pole kui võtta vahel vaid üks laen ja siis sellega miskit mõistlikult ehitada (eilne gamblemine seda muidugi vaevalt oli), kuid olen sellest varem ka rolli üles toksinud ning kui ka ei õnnestuks, siis maksmata see ikka ei jäänuks, nii hull mu seis siiski veel ka pole.[/i]

Su lauses on väga suur loogika viga. Sa väidad, et sa võtsid laenu (mind ei huvitagi kas see on laen või su viimased säästud ning see ei omagi tähtsust), et ehitada üles omale live roll. Aga samas sa tunnistad endale (mis on hea), et sa oled korduvalt bustinud oma live rolli. Samuti sa tead väga hästi, et igas Parki automaadis või lauas, milles sa mängid maja vastu on eelis kahjuks Karu poolel. Seega BJ lauas, purjus peaga, kus puudub sul eelis sa ehitad viimase laenatud raha eest rolli?

Minule nii väga tundub see "rolli ehitamine" vabandus mängimiseks ja gamblemiseks ning long runis sa lähed sellise skeemiga busto varem või hiljem. Ja mis siis saab? Võtad uue SMS laenu, et maksta teine SMS laen? Või võtad uue SMS laenu, et gambleda tagasi eelnev võit? Väga mõttetu ja väga ennast hävitav skeem. Milleks sulle rolli on vaja, kui sa pärast selle tagasi BJ lauda uhad??

Mulle tundub, et tegu on väikse gamblemise pisikuga ja millest on väga raske lahti saada. Ja samas sa kirjutasid, et sa online ei taha mängida. WTF? Onliune ongi sinusguse venna koht! Kui sa oled pidevalt busto lives (mulle nii väga tundub,et 90% su rahast lendabki maja vastu mängides ) siis mis vahet kas sa oled busto ka online? Aga online sa ei saa minna peale mängu, et oh ma lähen teen nyyd paar õltsi BJ lauas ja mängin mõned käed või viskan rullis tiltis peaga punasele ja kaotad iga betiga long runis oma raha. Online sa peksad vihast klaveri pooleks või viskad õlle pudeli nurka puruks või tiltad 10 buy-ini maha. Who the fuck cares. Vähemalt sa ei uhanuyd oma raha kohta, kus krt sa ei saa mitte kunagi võita. Või peale head mängupäeva sa ei lähe BJ lauda mõnda kätt mängima vaid lähed peale head mängupäeva hoopis magama.

Tra nahui ära peta ennast ;) Ja see ei ole miski mõnitamine, mölisemine, lõõpimine. See on sõbralik soovitus - hülga need sitased live mängud. Meeldigu see sulle või mitte aga lives sa ei hakka elu sees enne teenima ega rolli olema, kui sa lõpetad nende debiilsete kasiino mängude mägnimiseks. Aga ajalugu on näidanud, et sa oled sama reha otsa astunud korduvalt - õpi oma vigadest. Sa oled arenev pokkerimängija mitte sitane kasiinonduse toetaja.

Naxer said...

Asjalik kommentaar ranka ning sul õigus ma usun. Onlines mul ei jätku reeglina kanatust ega viitsimist, et edu ära oodata. Lives on loosema mänguga rohkem shansse siiski. Pean silmas pokkerit, mitte mingit tobedat kasiinogamblimist muidugi. Onlines olen suutnud teatavat stabiilsust üles näidata kui rahaline seis selline, et tõesti täitsa selg vastu seina on olnud, nii, et järgmine aste oleks nälg ja kohtutäitur ukse taga kui busto. Ok, thx soovituste eest igatahes, püüan vast arvesse võtta. Nüüd kasiinosse igatahes!

Imric said...

Naxer, SMS laenud unusta ära, muidu jõuad sinna, kuhu jõuda ei taha. Sul on kindlasti seoses gämblemisega igasugu jamasid tulnud läbi elada aga arvan, et minu tasememini läheb veel aega. Võtad korra, teise kolmanda ja maksad kõik tagasi. Võib-olla isegi veel 10 korda aga ükskord jooksed kokku ja võtad juba teise otsa, siis kolmanda jne.

Enamus inimesi arvab, et ega nendega seda ei juhtu aga lõpp on ikka ühesugune.

''Lives on loosema mänguga rohkem shansse siiski''

See kõlab vabandusena, mida alateadvus välja pakkub. Endalgi olnud selliseid kümneid a tuleb veel. Mis kasu sellest on kui jooma kukud ja siis heal juhul BJ, halvemal juhul sloti või muu lauamänguga lõpetad?

Naxer said...

Imricuga nõus, et kui ikka juba mitu laenu selga kuhjub ja samas käib jätkuv downswing, eriti kui veel mingi gamblimine ja tiltamine või muidu oskamatu mäng lisaks, siis on tulemus üsna kurb. Mul on mõned gambleritest sõbrad, kes seda teed läinud ja nüüd on pangakontod arestitud ning postkasti ummistavad kirjad kohtutäituritelt ning inkassofirmadelt. Ja need intressid kasvavad tõsiselt suureks just siis kui maksmata jätta, kuid siis hiljem siiski tahta taas valgeks inimeseks saada ja ära maksta. Algul on ka üsna kirves, kuid see, mis need inkassod otsa panevad on ikka üle mõistuse. Mitte just meeldivaim väljavaade tõesti.

vsiu100 said...
This comment has been removed by the author.
vsiu100 said...

inkassode intresside kohta on pretsedent loodud ammu ja kohtulahend olemas.
võla viivis ei saa ületada võla põhisumma osa.
see et nad küsivad 100.- võla puhul 788.- viivist ei tähenda,et seda maksma pea.
"küsida võib kõike"

Imric said...

Vsiu, anna viide kust seda kohtulahendit otsida ?

Need Sms Laenu andjad on nagu seaduslikud narkodiilerid gamblerite jaoks :(

vsiu100 said...

"Viivise nõudmise aluseks on inkassofirmal ikkagi VÕS § 113, millest tulenebka viivise suurus. Samal ajal aga tuleb kindlasti kontrollida, kas viivistei ole eelnevalt lepingu poolte vahel eraldi kokku lepitud. Kui viivisesuurus on eraldi kokku leptud, siis tuleb lähtuda kokkulepitud viivisesuurusest. Kui esitatakse viivise nõue, siis siinkohal tuleb tähelepanupöörata aga praktikas levinud seisukohale, et viivise suurus ei tohi ületada põhivõlgnevuse suurust (selle kohta on olemas ka riigikohtu lahend)."

kuna reeglina keegi ei lepi inkassoga kokku kindlas viivises vabatahtlikult,siis läheb käiku see variant.
+ kui 3 a jooksul pole teateid kätte saanud s.t. pole allkirja ańdnud või pole sulle isiklikult teadet üle antud, siis peaks võlanõue aeguma(ma ei tea ka, uuri asja, mul pole aega kohtulahedi linki hetkel otsida)

Kuco said...

Viimane võsapets lahkas veidi seda teemat. reporteri kodukal oli vist isegi linki

SystemR said...

Njah, mul läheb sees õõnsaks teie jutu peale. Endal oli onu selline viin , naised, kasiino , rock"n roll. See oli kohutav elu, öösel kell 3 tullakse kümnist nõudma jne jne jne. Elasime koos , sellepärast tean seda elu. Jah...
mis ma siin ikka kirjutan, eks te teate ise paremini. Ma tean, et noomida, õpetada pole mõtet, sest see lihtsalt ei mõju.
Minu onu lõpetas tänaval ja suri seal, 42 aastaselt.Kui aus olla siis mul on siiani süümekad,et ma teda ei suutnud aidata või et ma rohkem ei püüdnud.

vsiu100 said...

viimasele.
jutt jumala õige.
ausalt öelda on suht masendav lugeda et mängimiseks võetakse sms laenu. või yldse laenu.
tuleb oma piire teada ja vaadata maailma pisut laiema pilguga,kui see kasiino ukse vahelt paistab. muidu võib sust 1 asi mööda minna - elu.