Tuesday, April 22, 2008

Oi, see Stars on ikka nii vahva!

Aeg niikaugel, et päike enam aknast sisse ei paistagi, mis oli probleem kell 7 omikul kui kasiinost tulin ja magada üritasin. Mutt, kes ukse taga kolistas, et saaksin valida, kas maksan talle raha veel ühe päeva eest või koristan end koos oma kodinatega siit hostelist suutis siiski üles ajada. Otsustasin, et jään vähemalt üheks päevaks veel Pärnu ja teen õhtul ja öösel kasiinos mõned BJ-i sessioonid taas.



Eilsetest tulemustest siis. Esmalt mängisin end starsis peaaegu bustoks 12-60$ s&gsi tagudes. Mingi -300$ ning olin üsna palju kordi bubbles, rahasse ei saanud ühelgi. 60 daalasi tegin paar tükki, enamus olid 12sed. Ei jõudnud ka kokku lugeda igasugu 2-3 outereid jms standard paska, mis seal sündis. Miski step 2 ja step 3e pilet, mis mul olid ikaldusid ka ära. Step 2-s olin mingi 5x 3s!!! kuni siis ikaldus. Ükskõik, mida seal üritasin kas agressive vai passive strateegiat, ikka oleks nagu peaga vastu seina jooksnud. Step3 omal olid blindid 100/200 kui 8 mängijat järel ja sattusin oma 1700 stackiga veidi suurema stacki vastu preflop allinni AKs-ga, vastas oli A8s, kuid igatahes sai ta masti.

Seejärel tegin paaritunnise BJ-i sessiooni kasiinos. Algul vajusin kiirelt 3k eeku miinusesse, siis aga tuli hea seis, panustasin üsna teravalt (mingi 500-800eek käsi 1-2 käel ja mõnikord sai ka duubli otsa panna) ning lõpetasin sessiooni 2500 eeku plussis. Seejärel ilmusid mingid gamblerid jms tegelinskid lauda, mis tegi mängu aeglaseks ja väheatraktiivseks, läksin minema siis. Tegin 3 tundi lõunauinakut (kell 1.30-3.30 öösel) ning 4ks tagasi kasiinosse ja veel üks 1,5 tunine sess. See oli küllalt nüri, pos seise tekkis vähe ja üldse jooksis kaart väga loiult ning see lõppes 1200kr miinuses. Kokku siis 1300 plussi seni BJ-i lauast. Nu elamiskulud 2 päeva ligi 1000, seega võiks ikka suuta rohkem teenida sealt.

Pärast kasiinot uhasin starsi toredasse variatsioonikatlasse veel 100 daala ning kõrvale toksisin ongames 2/4 studi veica, millest jäin 100$ kasumisse lõpuks. Eks üritangi sellele keskenduda nüüd vast netis, siis lootust kuu lõpuks 844$ bonus ka välja mängida seal. Starsis on veel 100$, kui too ka ikaldub nendel turnadel, siis teen pikema pausi sealt taas vast.

No comments: