Thursday, April 24, 2008

Ja tõmbasingi peaaegu täiesti bustosse!

Eilne päev osutus bankrollile hävitavaks. Otsustasin ikka mitte Pärnu jääda, et seal BJ-s mitte riskida suurte variatsioonide ja gamblitega. Tulin ära koju Tallinna ja laenasin algatuseks sõbralt 100$ starsi, et s&g-si lasta taas. Tunnike sain teha kui olin taas busto ning tiltis. Siis kaalusin minna parki BJ-i gamblima ja ehk seal hiljem rootslastega cashis nupud allinni ajada kui neid veel järel peaks olema.
Aga ei tulnud sellest plaanist ka välja miskit kuna mu kullakallis tütreke hoopis käis muudkui peale, et issi lähme shoppama. Üldiselt vihkan shoppamist aga nu olin tilt nagunii ja tal õnnestuski mind ära veenda. Ja nu seal muidugi võis arvata, et juhtus see, mis juhtuma pidi. Või mis ikka peaks juhtuma kui minna teismelise tüdrukutirtsuga shoppama bk taskus ja ise veel tiltis. Nu läks kiirelt 8k...nii, et isegi polnud oute...drawing dead. Midagi hittida vai võita polnud shanssi. Aga mul oli nii pohhui. Ostsin endale paar komplekti sportimiseks sobivaid riideid jms ning tirtsule kah mõned aksessuaarid. Plaanin hakata trennis käima. Ikka long runile...tuleb ka mõelda ju:)
Pärast seda sai veel tiir kinos käidud ja siis tulin koju ja leidsin, et lausa 4 studi lauda oli ongames. Tagusin paar tundi, kuid peab tõdema, et seda 4/8 shorthandedit ma kahjuks ei beatinud ja sain kokku 200 daala miinust. 2/4 full tablet beadin kenasti, peab ilmselt selle juurde jääma ja tegema lihtsalt rohkem töötunde, et bonust siiski välja mängida. Lähipäevadel pole suuremaid gambleid ilmselt tulemas kuna pole enam nagu väga millegagi gamblida. Seega mu blogi vast üsna igav mõnda aega...aga nu...elame, näeme:D

5 comments:

Unknown said...

lol naistemees

Gerda aka ♥ ǝʞısıd said...

to kristina: kuidas ? :D:D.

Meelis said...

eriti hea moodus bustoks minna :)

nikitheone said...

järjekordne kuldne blog...
aga marko, esmaspäeval sa ei saa end mängida bustoks.
tead miks ka või?
sest siis me kõik joome end bustoks.

Gerda aka ♥ ǝʞısıd said...

Niki võttis sõnad suust. :D