Monday, January 25, 2010

Sunday mixed game oli fun.

Eelneval paaril päeval olen mänginud parasjagu palju 3/6 fixedit Ballyses ning sellega kokku 300$ hävinud. Üleeile mängisin mingi 11 tundi järjest, lauas oli igasugu lahedat rahvast, neegreid, kilisid ja mingi Kanada profikorvpallur, kellega sai möla käima tõmmatud ja parasjagu jooki libistatud mängu kõrvale. Kaart jooksis sitasti nagu ikka ja mis seal salata, olin kohati ka ise tiba liiga loose ilmselt. Leidsin, et see rotipanustega ja kõrge rakega fixed ple ikka teenimiskoht kui just mingid complete moronid lauas pole enamuses-seekord olid päris ok mängijad isegi koos. Eile käisin ka seal ja sain 100 daalaga paar tundi mängida, kuni mingi ulme biitide jada pihta hakkas. Lõpuks oli juba üsna pohhui ja kui mingi 31$ alles oli kütsin live straddle sisse utg-lt. Miski tädi utg+2 obv callis, teised fold, vaatasin kaarte ja ennäe...AA. Tõstsin siis 9 peale, ta call, flopp A75 rainbow, ta ck, ma bet, ta call, turn tuli 6, ta ck, ma bet, ta raise, ma reraise, ta call, river Q, ma allinn 1$, ta call, näitas 84 straight ja nägemist.

Täna mõtlesin, et nii ei saa enam lasta ja võtsin julguse kokku ja istusin Imperial Palace 1/2NL lauda maha 200$-ga. Peagi selgus, et seekord polnudki mäng väga fishine nagu olin eelmise päeva mängu kohta Tõnult kuulnud, kes seda mängis ja paarsada vist plussi jäi. Olid miskid regularid platsis, mõnel juba üle 1k$ stäkk ees, kuigi max buyin oli 300. Õnnestus siiski kuskil duublisse tõmmata QQvs88 ja siis läksin sealt miski 310$-ga ära. Õhtul hakkas miski sunday special 3/6 mixed game, kus mängiti osalt mulle hästi tuntud, kuid samas ka mõnda täiesti kummalist mängu, mida esimest korda elus nägin. Mängud olid omaha h/l; stud h/l; razz; 2to7 triple draw lowball; badugi; baduci; ocean crazy pineapple; 3-2-1 omaha ja 5 card h/l triple draw.

5 esimest neist ilmselt kuigipalju tuntud, kuna on ka näiteks PokerStarsis kõik saadaval. Baduci oli mäng, kus sai 5 kaarti, seejärel oli samuti 3 drawd ning pot poolitati parima 4card badugi käe ja parima triple draw lowballi käe vahel. Parim käsi on selles mängus 2345 eri mastist+ suvaline 7. Ocean crazy pineapple on fun mäng, mis käib nii, et kõik saavad 4 kaarti...siis tuleb flopp, igaüks peab ühe ära viskama, siis turn, igaüks jälle ühe ära, edasi river ja siis veel 6-s kaart lauda...OCEAN...igal streetil saab panustada muidugi. Võidab parim 5 kaardi kombinatsioon nagu texases. 3-2-1 omahas on nii, et tuleb 3 floppi peale preflop panustamist, mispeale saab taas panustada, seejärel tuleb 2 turni ning saab jälle panustada, siis vaid 1 river ja viimane uhamine ning overall best hand võidab kogu panga. Igatahes need eksootilisemad mängud olid päris fun-soovitan vahel näiteks homegamedes repertuaari võtta.

Algul tundsin end neis tundmatutes mängudes pisut ebakindlalt, kuid peagi uskusin, et olen ka neis parim mängija lauas. Ikka igasugu lollusi tehti, kiputi ikka miskit drawima kui minujaoks oli üsna ilmselge, et oldi ammu drawing dead jms. Kahjuks läksid suurimad fishid peagi bustoks ja mäng lagunes laiali. Mingi 110$ õnnestus ka sealt siiski plussi jääda. Hommikul on see AA ja KK crackimise promo 2/4 fixedis 8st 11ni, seega nüüd aeg mõni tund magada enne seda.

No comments: