Friday, January 22, 2010

Huvitavad promod Vegase cashgamedes.

Avastasin Imperial Palace-i pokkeriruumist, kuhu hotelli ka järgmiseks nädalaks elama on plaanis kolida päris huvitava promo. Nimelt esmaspäevast reedeni kell 8-11 hommikul antakse sealses 2/4 FL mängus 50$ kui KK ära crackitakse ja 100$ kui AA ära crackitakse. Lisaks on high hand jackpotid neliku või parema eest. Mõnel õnnestus seal lausa mitu korda seda boonusraha saada selle 3 tunni jooksul. Üsna naljakas mäng, kuna AA või KK-ga keegi kunagi ei raise-i, vaid limbitakse ja callitakse vaikselt lootuses võimalikult palju inimesi potti saada, et ikka kindla peale tappa saada. Mõni vanamees teeb buyini lausa 10$ kaupa, mis on min (shortstäkib limitis!!), et oma AA võimalikult odavalt allinnist ära crackida lasta. Ise sain seal alguses AA, kuid oh häda, see pidas mingi 4 tüübi vastu, kuigi vaid callisin ja tõi mulle vaid miski 20-30$ poti. Pärast olin täiesti carddead kui välja arvata 3xQQ ja 2xJJ, millega kõik korrad hävisin. Jäi 80$ miinust. Samas see promo on oma EV poolest minusugusele rotibankrolliga virelevale mängijale väga hea ja püüan järgmine nädal seal igal hommikul platsis olla. Nädalavahetusel üritan vast Ballyse 3/6 limitit pigem õhtusel/öösisel ajal, kus pidid kuulu järgi erilised fishid kogunema. Ja eile sadas Vegases vihma rohkem kui kogu eelmise aasta jooksul kokku nagu kuulsin!

6 comments:

Anonymous said...

naxer tõi vihma endaga kaasa :)

Anonymous said...

Ostaks huvipärast ühe osaku küll, pole sellise asjaga enne tegelenudki, aga hea mõelda, et MINU raha VEGASES ilma võib teha :)

Võid oodata raha Hansapanka. Kandjaks Pokernewsis "kroom" nime all esinev tegelane

Naxer said...

Tänud osakute ostjatele...20% hetkel müüdud. Võin ka garanteerida, et mängin need 5 turniiri kindlasti ära, kuna osakud, mida ei õnnestu reedeks maha müüa lubas ära osta üks suurinvestor. Samas oleks tore kui saaks veel erinevaid huvilisi. Mõned eestikatel hästi hittinud härrad nt:)

Unknown said...

Kas saad hotellis tasuta ööbimise? Strotosphere näiteks pidi võimaldama kui mängid seal mingi 5h päevas pokkerit..?

Naxer said...

Ei ole kuulnud, et kuskilt päris tasuta saaks, poker room rate, ehk soodushinnad küll mõnel pool saadaval. Seni olen leidnud onlinest aga soodsamaidki pakkumisi-25$ päevas 2se toa eest vms.

tigrano said...

Pane mingeid pilte ka reisist ;)