Thursday, January 21, 2010

Pokkeri lainel.

Skillimängude isu läks üle ning olen püüdnud pokkerile keskenduda viimastel päevadel. Excaliburis on 1/2NL või 2/4 fixed limit cashgamed. Kokku mingi 400$ kasumis seal seni-ikka päris pehmed mängud on. Limitis oli eriti huvitavaid tegelasi, kes nt ka riveris buttonil olles vaid callisid nutsi või muidu monsteriga. Korra oli mul A7 ja hittisin ühe inglise vanatädi vastu flopi A73, turn 2, rivet T, bettisin terve tee, ta callis positsioonilt terve tee ja näitas lõpuks AA. Mängijad on ülikergelt loetavad ja 2 päeva jooksul nägin vaid paari mängijat, kes midagigi mängust aru said.

NL lauas kardan variatsiooni, kuigi EV seal muidugi selgelt suurem kui limiti nühkimisel. Üks kummaline käsi oli, kus mul oli AQ, callisin preflop 3 betti, mingi 24, flopp A62, callisin 35 cbetti ning avastasin turnis AT62 boardil, et koos dead moneyga oli potis miski 175$, mul vaid 80 järel. Pushisin nuppe, vastas istuv asiaadist kutt ägises veica ja foldis AK:) Näitasin oma AQ, vend tõmmas insta tilti ja lauast minema-slotti taguma eemale. Seda 3 betti poleks ilmselt muidugi callima pidanud-saab väiksemate riskidega neilt raha kätte seal mängus ilmselt.

Täna kolin uude hotelli, mis rohkem keset strippi, suht Bellagio vastas. Uuel nädalal ikka on suur isu proovida seal mõnda 330$ buyiniga õhtust turniiri. Kuna enda bk seda ei võimalda pakun huvilistele osakuid müüa. Plaan teha Vegases oleku aja jooksul ehk mingi 5 taolist turniiri kui mu osakute vastu huvi on. Bellagios ilmselt või ehk mõni ka Venetianis, kus sama buyin ja struktuur üsna muteada. Bellagios on 10k starting stäkk ja 35 min levelid. Ühe osaku hinnaks 33$ või vastavalt 360EEK. Raha võib saata mu Starsi kontole (Naxer) või Swedbanki 221012079329 Marko Keskel. Diil standard, et kui midagi hitin saavad investorid esmalt oma osakute raha tagasi ning 50% puhaskasumist kui seda on, vastavalt oma osa suurusele. Panen vastava teema ka pokernewsi foorumisse üles. Rahad garanteerin osakute ostjatele suuremate hittimise korral hiljemalt 17. veebruaril, mil saabun tagasi Eestisse. Väiksemate summade korral (kuni 1k$) saan ilmselt omadest vabadest vahenditest varem üle kanda. Kulud raha väljavõtmise ja ülekandetasude eest maksan ise.

EDIT: Selgus, et Bellagio turniiril on 2 rebuyd, mis teevad ürituse liiga kalliks ja ilmselt ka investorite jaoks mitteatraktiivseks, kuid 29. jaan hakkab Venetiani kasiinos väga hea deepstack extravaganza turniiride seeria, kus 350$ buyin ja 12k starting stack 40 min levelitega. Seega on steigisoov samade osakutega endiselt jõus, puudujääva 20$ leian ise igale turniirile. Samuti on veebis saadaval kogu informarsioon ja info turniiri tulemuste kohta siin.

1 comment:

Meelis said...

Enne 330 turniir algust mine pane $10 ruletilaual meeldivale numbrile, kui läheb pihta, siis saad sisseostu ja paar õllet ka veel