Sunday, August 24, 2008

Rahulik liinitöö nädal ees ootamas.

Unibetis on bankroll kahanenud 460€ peale. Kuigi mänguga olen viimased päevad üle 100€ plussis pole miskit muud üle jäänud kui raha välja kakkuda, kuna raha on vaja olnud lihtsalt ning olen sealt juba kokku 250€ välja kandnud. Bonusest veel umbes 1k VIP punkti teha, millest enamuse või ehk ka kõik loodan sel nädalal ära teha, et mitte päris viimasele minutile jätta. Saan siis tasuda ka oma 250€ võla bankrolli ees ning loodetavasti taas NL40 levelile liikuda peale bonuse saamist.

Läpakas on ka nüüd HM olemas, kuid mängida eelistan lauaarvutist siiski. Peale challenge lõppu plaanis lasta aktiveerida see 100€ alustusbonus vms ning see välja mängida, lisaks plaan teha oktoobriks 50k VIP punkti (arvestades ka neid läbikorrutatud punkte) ning siis vahetada need 500$ vastu ja see elamisrahana välja kanda. Selleks ajaks loodan olla NL50 regular seal ja üritada saada ka miskit rakeback deali. Isegi kui selleks on tarvis laiskusest üle saada ja märgatavalt töötunde suurendada, kuna profina mul muud sissetulekud puuduvad ning bk-st elamisraha võtma hakata ei kavatse, seega on elutähtis siiski mingid dealid saada, et ära elada.

Neljapäeval mängisin taas ka Trios balti liiga osavõistlust ja see 3.30€ turna 38 mängijaga õnnestus üliagro mänguga võita. Vahepeal ei mänginud mitu etappi, kuid viimane võit andis lootust, et seal liigas on ehk veel võimalik miskit saavutada, seega üritan ilmselt ka järgmistel turniiridel. Tänu lenC-i suurepärasele algatusele toimub ka pokernewsi kommuuni HU turniir, mis minu hinnangul äärmiselt lahe ettevõtmine. HU-d pole jupp aega eriti mänginud ja ennast selles eriliseks tegijaks ei pea, kuid eks püüan parima anda.

2 comments:

Ranka said...

Booring!
No Busto, No Readers, No Comments?!

Anonymous said...

Ma tahtsin tegelt natuke uuesti kiita, et Naxer kuhugi ei torma ja rahulikult toksib.

Ja parem raha välja kui mutiauku või mingi välismaalase toetuseks.