Monday, August 18, 2008

Kahjuks püüdsin jälle üle oma varju hüpata.

Täna sain siis oma limiti avantüüri eest ka karistuse kätte lõpuks. Variatsioon oli kohutav, lisaks olin ilmselt vahepeal ka tiltis ning tulemus -350€. Pärast seda hävingut kandsin veel miski 110€ välja, et osta HEM ja ülejäänud jooksvateks kuludeks ning eile õhtul olnud 970€bk-st jäi kontole 500€. Usun, et auhinnakohtade püüdjat must seal challenges nüüd enam pole, kuna kavatsen edasi hakata mängima korralikku bk-i majandust järgides ja vaid NLHE cashi, seega taas NL20.

Püüdes analüüsida, mis siis ikkagi juhtus ja valesti läks ning kuidas taolist asja edaspidi vältida tegin mõningad järeldused. Nimelt see 2/4 limit oli siiski tugevalt üle rolli, kuna bk requirements limiti jaoks peaks olema vähemalt 600 big betti, e 600x4=2400$, mul oli tipphetkel vaid 1400$. Eriti lubamatu, et mängisin vahepeal pisut ka 3/6 ja isegi 5/10 ning seal oli variatsioon pigem positiivne, muidu võinuks veelgi suurem häving juba märksa varemgi tulla. Hädapärane bk olnuks ehk 1/2 limiti jaoks ja kui punkte tahta, mida sealtki üsna normaalselt tuleb pidanuks piirduma sellega. Limitit mängima ajendas asjaolu, et teise arvutiga olid jamad, ei olnud trackerit ning samas oli mure punktide kokkusaamise pärast veidi kui lihtsalt mitmeid päevi veel mitte mängida.

Häda aga selles, et ma pole kindlasti mingi limiti expert ning loomulikult võiks trackerist ka seal parasjagu abi olla samas. Selle probleemi otsustasingi nüüd kiirelt lahendada ning kandsin selleks isegi raha välja, et HEM osta ning panna see nii läpakasse kui lauaarvutisse, kuna litsents ongi kenasti kahele arvutile. Lauaarvutile teen ilmselt ka formati, mis kaotab igasugu saasta, sh senise trackeri koos andmebaasidega, kus mul kokku mingi 400k mängitud kätt. Ei näe põhjust seda saasta säilitada, pidades silmas, et suur osa neist on mängitud tildates, üle bk-i ja muidu vigaselt ja valesti.

Samuti on plaan jääda Unibetti edasi mängima ka peale selle bk challenge lõppu. Loodetavasti saan miski rakeback deali vms ka seal. Ning nüüdsest vaid NLHE 6max cash. NL20, kuni bk taas 800 peal, siis NL40, kuni bk 1200, siis NL50, kuni 2.5k ning siis NL100 kuni bk 6k€. Pikemaid plaane ei näe praegu pointi teha, peale üldplaani, et bk-i välja kakkuma ei hakka kuni 50k$ jagu koos pole. Täna välja võetud 110€ asendan kui 1k€ bonuse kätte saan ja kannan bonusest selle jagu vähem välja. Kui tekib tuju vahel muid mänge mängida, siis seda teen vbl mõnel teisel saidil, kuhu selleks moodustan ehk mingid side bankrollid bonuste või rakebackina teenitud rahast. Samuti nagu ehk millalgi plaanis moodustada side bk live mängude jaoks, kuid lähema 2-3 kuu jooksul selleks vahendid puuduvad.

1 comment:

nikitheone said...

õu, helista kui ärkad.