Sunday, August 17, 2008

Breakeven nühkimine, ehk limit texas holdem.

Eelmises postituses kirjutasin küll, et hakkan taas usinalt NL-i mängima, kuid tegelikkuses polegi jõudnud seda mängida peaaegu vahepeal. Mängisin vaid läpakast nv-l ning kuna siin seni trackimisproge jms vajalikud tööriistad puuduvad, siis NL-i sellest mängida ei taha. Lauaarvutiga oli aga miski kamm, miskid viirused sees, millest isegi NOD32 abil lõplikult jagu ei saanudki. Ilmselt tuleb seal miskit veel teha ning selle eest lubas lähipäevil hoolitseda IT valdkonnaga hästi kursis olev sõber. Mängida sealt küll saanuks, kuid igaks juhuks pidasin paremaks seda mitte teha enne kui kindel, et asi taas korras on, kuigi selle viiruse ilming oli põhiliselt see, et asjad olid aeglasemad ning teatud websaite keeldus ükskõik milline brauser üldse avamast (eelkõige ranka blogi).

Aga läpakast mängisin 2-3l laual korraga põhiliselt 2/4$ 6max limitit, sekka ka veidi 3/6 ja 5/10. Nullis enam-vähem selle mänguga, kuid VIP punkte kogusin üle 1500. Vahepeal tegin ka ühes lauas PLO50-t, kust sain kokku miski 100$ plussi. Korra oli ka juba tõsine tildi oht, mis võinuks hakata bankrollile ohtu kujutama kui olin veidi lurri joonud ja otsustasin ühes lauas NL100-t toksida. Õnneks võitsin seal ühe 215€ key poti lõpuks, mispeale rahunesin maha ja lõpetasin mängu selleks korraks. Selle kaotuse korral olnuks ilmselt tilt ja gamble-loodetavasti tulnuks aru pähe enne kui kogu rolli mutiauku ajanuks, kuid päris suure löögi võinuks sealt küll saada nagu ka nt Viljandis folgi ajal juhtus.

VIP-e on mingi peaaegu 8k koos, seega pole enam palju teha jäänud. Samas tulin mõttele, et kui jään sinna mängima ka pärast challenge lõppu juhul kui saan ehk miski hea rakeback deali, siis 10k VIP-i kuus on täiesti saavutatav, mis annab selle platinum leveli. Kui mängin muidu NL50+, kuid sekka mõned limiti sessioonid 3-4 laual, et ohtralt punkte saada. Alates NL100st peaks sealt ka neid juba korralikult saama kuna suht iga käsi, kus floppi nähakse samuti raked ja annab punkte. Praegu on bk 900€ kandis ning uue nädala eesmärk on 1k piir ületada. Samuti on üsna selge, et liidrid on eest läinud ja liiga vähe aega, et oleks arvestatavaid shansse neid püüda hulle gambleid tegemata, mida ma teha ei kavatse. Seega kui nad seal ees just ise esikoha pärast gamblima ei hakka ega hävi selle käigus, mis vähetõenäoline ja mida neile ka ei soovi, siis võitlen hetkel 3nda koha eest challenges, milleks on head shansid, kuid 2-3 konkurenti eesotsas Levisega on kuklasse hingamas.

4 comments:

Anonymous said...

Kui arvuti Ranka blogi ei ava, siis pole tegemist viiruse vaid Privadori nõidusega. Ma foorumist lugesin.

Ja võin üle korrata, et see tiltilugu oli küll ehmatav. Ära jama.

Anonymous said...

Sa vist oleksid nõus pangaülekandega 1 000€ rake maksma et seal 40% tagasi saada.

(see et sa saad FL 5/10 rohkem punkte tähendab ka seda et maksad rohkem rake ja väga tobe on otsida meelega kohti kust rohkem rake maksta)

Naxer said...

Nah, niikaua kuni mängus ei kaota selle käigus pole hullu. Kui saab seeläbi parema staatuse ja rakebacki protsendi. Sest elama kavatsengi hakata rakebackist ja bonustest ning põhibankrollist mitte sentigi välja kakkuma hakata. Seega kuni see rake-i osakaal pole nii suur, et seepärast bk kahanema hakkab pole häda midagi-ma pole seal liiga loose ja paistab, et suudan selle rake-i ikka välja beatida vastastelt.

Codecci said...

Kas mänguliselt NL-is ei võida rohkem kui rakebacki näol break-even nühkides limitis? Ok, challenge ajal vb mõistlik lisaboonuse pärast, aga muidu ei usu..