Sunday, September 21, 2008

Liinitöönarkomaan!

Turniiridest on ilmselt päris pikaks ajaks kopp ees peale seda, mis juhtus üleeilsel Fulltilti pokernewsi freerollil, kus 2le parimale oli 5k$ austraalia pakett välja pandud. Oli seal 66 mängijat, alguses hakkasin kohe usinalt chipse akumuleerima üliagro mänguga ning esimese tunni järel oli 1500 starting stack 10k peale kasvanud. Seejärel tõmmati mingis 5k potis top seti vastu riveris rida auku, kuid sellest suutsin taastuda ning kui 5 mängijat järel oli mul solid chiplead 32k ning järgmisel 20k ,3l ülejäänul 10k kanti. Ja siis muidugi kõik ikaldus. Suutsin ühele 10k mehele duubli anda QQvsKK, siis olin lihtsalt card dead ja varastati stacki vähemaks ning lõpuks blindide actionis floppas vastane veel tripsi mu paari vastu ja oligi krdi 5s koht. Poh ega väga enam ei põe seepärast, pigem andis see alust taas veidi elu üle järele mõelda ja seada endale suuremad eesmärgid, mida täitma asuda.

Mäletan, et ranka ütles kunagi kuldsed sõnad...midagi taolist, et kuradile need freerollide ja bonuste jahtijad, et kui on isu Austraalisse sõita, siis ta sõidab ja ostab end sisse turniirile kui tahab mängida ning raha tuleb teenida stabiilselt mänguga, mitte lootes mingeid freerolle hittida. Ma pole küll kunagi otseselt freerollide jahtija olnud, vahel mängin neid, kuna tingimused on lihtsad ja EV ju norm, kuid jh...põhitöö peab tasemel olema, muidu ei saa ma olla mingi pro, vaid hoopis busto tühikargaja.

Viimased 2-3 päeva on olnud stabiilsed 12 tunnised tööpäevad, millest umbes pool aega kulunud unibetis mängimisele ning teine pool videote vaatamisele jms mängu õppimisele. Üritan selles rütmis töötada vähemalt selle kuu lõpuni. Seda ka seetõttu, et oktoobris on Eesti BJ-i mv-d olympicus ning sinna on mingi 10k eegu jagu raha vaja võimalike rebuyde jaoks. EV on seal kindlasti pos nagu ka eelnevate aastate kogemused on kinnitanud, kuid ei taha taas käsi pikal mingeid laene ja backinguid selleks kerjama hakata nagu eelmistel aastatel on teha tulnud. Samuti kui õnnestub see töönarkomaania harjumuseks kinnistada on sellest kasu loodetavasti ka edaspidi.

Senistest tulemustest rääkides...olen mänginud 3 päevaga 4k kätt 2/4 LHE 2-3 lauas harilikult ning kasum on 500$ kanti. Reiki maksan seal samuti looma moodi, viimastel päevadel keskmiselt 150$ päevas. Õnneks on rb deal olemas, seega sealt loodangi oma BJ-i mv raha saada oktoobri algul. Selles plaanis ajab naerma ka see 10k VIP punkti nõue, mis seal bk challenges oli ning milleks oli aega 2 kuud. Viimastel päevadel olen teinud kuni 1k punkti päevas! Rolli kasvades plaan edasi liikuda 5/10 levelile, kus see nr peaks veelgi suurenema. Krt see olgu...busto- ja rotivärk ja turnariverile lootmine olgu lõppenud...ja supernova elite tuleb ka 2009 kui ei näe kuskil mujal just paremat väljakutset enne:)

9 comments:

Anonymous said...

Heh, ühes augusti postituses ütled, et Tilt ja kõik. 1-2 posti kuus ja kopp ees.

Nüüd loed ja imestad, 4 posti septembris kohe jutti?? Vasturääkivused?

Ei, aga tegelikult on ju hea su blogi lugeda, pole ühtegi halba sõna öelda! Lihtsalt jäi silma! :)

Keiss said...

Edu plaanide täitmisel!

Anonymous said...

Kas FL mängimine NL asemel on aidanud "sisemist gamblerit" taltsutada? Ses mõttes et kas julged soovitada ja järeldusi teha teiste sarnase iseloomuga tegelaste jaoks?

Naxer said...

Jah, FLs olen leidnud palju suurema stabiilsuse enda jaoks. NL-i probleem on mul olnud, et krt kui on decent 8-12 oudine draw ei ole ma suutnud seda maha panna vahel kuna olen loomult gambler...isegi kui on oddsid ära võetud mult. Limitis ei saa oddse ära võtta ja seepärast saan ikka mõnuga drawida oma 8-12 outi. Ja kui isegi on näha, et selgelt on oddsid läinud-no ikka showetakse NLs ja mul vaid nakede fd sis ehk panen küll maha aga läen tilti sellest kuigipalju vms hakkab segama edasist mängu vahel. Fixedis ei aja tilti samaväärselt kui mind ära drawitakse kasvõi, kuna tean, et see seal loomulik ja drawijal ka reeglina ju olid oddsid...selle mängu iseloom lihtsalt sobib minu iseloomuga paremini!

Ranka said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

mida te mölisete naxeri kallal. Viimasel ajal korralik respect tema vastu tekkinud. Ja väga hea et ka blogis kergelt poolehoidjatele infot jagab.

Palju sul miinimum br FL 2/4 jaoks?

Naxer said...

Alustasin mingi 300-400$ga sinna shottide võtmist 0.5/1 ja 1/2 kõrvale, kuid kuna läks hästi ja nüüdseks bk üle 900$ olen sinna regulariks jäänud. Muidu üldreegel, et peaks olema vähemalt 300 big betti e 1200$, soovitavalt isegi kuni 600 big betti oleks kindlam. 3/6 shotte vbl püüan võtta kui üle 1500$ saan, kuid 200-300$ downswingi korral valmis kiirelt madalamale tagasi tulema. Senine suurim downswing 2/4s ka 250$ kanti.

Anonymous said...

6max või fullring?

Naxer said...

6max. FR vahel erandina ehk kui 6max laudu napib vms.