Friday, September 19, 2008

Gamblerikooli projekt edasi lükatud.

Vabandan siinkohal huviliste ees, kuna isiklikel põhjustel pole mul lähemal ajal aega sellega intensiivselt tegeleda. On käsil üks teine projekt esmalt ja see on supernova eliteks saamine:). Nõuab parasjagu pühendumust ja roppu moodi aega samuti. Kui sellega ühele poole saab, siis ilmselt ka paras kogemustepagas lisandunud, mis teeb must ühtlasi parema coachi, mitte tühikargaja. Seni siiski live mängu huvilistega mõned live sessioonid ilmselt ikka vahelduseks teha annab ja kel küsimusi online mängu kohta võivad alati võtta minuga ühendust ning vastan kuidas oskan.

9 comments:

Anonymous said...

Arvata oli, et see ei õnnestu sul. Kahju, kuid sa peaksid siiski harjutama enda lubadusi pidama. :s



Edu edaspidises elus!

Ranka said...

ära nüüd valesti aru saa ega mitte midagi valesti loe.

Minu küsimus: Kuidas sa kavatsed supernova eliteks saada?

Ma saan aru, et sul on plaan SNE-ks saada selle aasta jooksul? Kui jah, siis pead kohe kindlasti mängima NL400+ ja rohkem kui 12 tundi päevas. Väikstemate limiitidega ei mängi ajaliselt välja.

Valgustad?

Ranka said...

Ja unustasin lisada: Kui tõesti selline plaan, siis on kohe kindlasti mõtekam oodata 1. jaanuar 2009-ani ja siis alustada oma suure projektiga! Niikaua saad ju oma koolilapsi õpetada!

Naxer said...

Kus ma mainisin, et sel aastal seda plaanin. Ega ma siis mõni hull ple. Ikka jh 2009. a projekt, kuid niisama lampi see ei käi. Ikka vaja selge plaan, bk jne selleks ajaks ning see nõuab juba eelnevalt tugevat tööd, et mitte läbi kukkuda.

stennn said...

kolisid unibetist starsi v?

Naxer said...

Selle aasta lõpuni ikka plaanin unibetis tegutseda. Mängin limitit nüüd põhiliselt ning seal üle 5/10 mänge praktiliselt ei ole, samuti on 2/4+ laudu suht vähe, seega loodan aasta lõpuks välja kasvada sealt ning edasi starsi liikuda.

Codecci said...

Fixed Limitit Starsis?

Unknown said...

Fixed Limitit Starsis?
+1

Naxer said...

On siis fixed limitil starsis midagi viga teie hinnangul? Olen kursis, et seal on ilmselt enim prosi platsis, kuid jagub ka ju fishe küllalt samas...