Sunday, February 14, 2010

Objektiivselt mängisin ebakindlalt viimast Venetiani turniiri, kuid 7 tundi õnnestus vastu pidada.

Viimane turniir samuti kahjuks raha ei toonud, kuid mängisin ka põhimõttega, et üritan lammutada ja pressida, kuni olen suurim stäkk lauas-ja kui peaks selleks saama, siis seda enam vaja muidugi agro olla. Algul isegi jooksis kaart tiba keskmisest paremini, sain 3 esimese leveli jooksul 2xAA, 2xKK ja veel mõned head käed. Keegi küll lolliks ei läinud ja stäkki mulle ära ei kinkinud, kuid blindidest pisut enam õnnestus siiski saada. 5. levelil kui blindid olid 200/400, ante 25 ka foldisin korra KK flopist kui flopp tuli QJ9 rainbow ning tight vanamees allinni ckraises. Panin ta seal vähemalt 2 paari peale.

300/600, ante 50 levelil sattusin flippi QQvsAK veidi väiksema stäki vastu, mis isegi vastu pidas ja pärast seda oli stäkk mingi 35k, mis isegi veidi üle keskmise. Vahepeal oli 3x uude lauda viidud, seega lauast kordagi väga head ülevaadet ei jõudnudki saada. Siis olin paar levelit rahulikum ja taas carddead, kuni 600/1200, ante 100 levelil hakkasin lammutama nagu pöörane, 20BB-d any Ax jms rangega allinni pushima. Peagi calliti mu A7os AQ poolt maha, kuid tuli 7 ja pääsesin. Seejärel mõned moved, kus pandi mind postflop foldima. Nt korra oli käes 22 ja 3bettisin preflop SB-lt CO raisijat 8k peale, flopist, mis oli QJ4 rainbow ck, ta bettis 9k, uhasin sisse pool oma stäkki e 20k, ta läks insta allinn ja tuli foldida. Seejärel 1 ring hiljem kui olin ise CO-l ja tõstsin standard 4k läks BB miski 25k-ga allinni ja tont temaga, callisin ta oma KJos-ga maha, sest arvasin, et chippe on tähtsam saada seal kui vinguda oma 30-70 taga oleku pärast ilmsel. Nu tondil oligi AJ ja hittis veel turni oma A ka igaks juhuks ja nägemist. Mis teha-ei oska ega ole seda stabiilsust. Vaja taas liinitöö kallale asuda-püüda seal veidi distsipliini ja bk-i tekitada taas.

P.S.-praegu seda raportit kirjutades polnud enam päris kaine, kuid turna ajal olin küll...2 õlut vist võtsin selle 7 tunni kohta.

No comments: