Tuesday, February 16, 2010

Kõigest hoolimata-Vegas oli fun.

Mu talvine Vegase tripp hakkab lõpule jõudma. Veel mõned tunnid ja ongi aeg siirduda McCarrani lennujaama ning alustada umbes 22 tundi vältavat teekonda koju. Taaskord ümberistumistega NYs ja Helsingis, mis tundub üks kiiremaid ja soodsamaid variante. Enamus eesmärke jäi siin ühel või teisel viisil täitmata, kuid tühja sellest. Plussi ei õnnestunud ju jääda, kunagi välja käidud lubadus kulutada raha libudele rohkem kui neg EV panustele lendas ka vastu taevast-kui juba gambler olla, siis Vegasesse seda alla suruma tulla pole just kuigi mõistlik mõte:). Samas ei olnud ju selle kuu ajase reisi eelarve nagunii just üüratu-kõik kokku ehk mingi 45 000 krooni kanti, mille olin kokku grindinud netis limiti liinitööga eelneval paaril kuul.

Eile õhtul kui istusin üleval kõrgel Stratosphere torni baaris ja libistasin õlut ning nautisin suurepärast vaadet mõtlesin, et igatahes ei kahetse küll, et tulin. Sain märksa targemaks siinse elu-olu, kasiinodes pakutavate mängude ja tingimuste ja kõige taolise koha pealt. Jõudsin ära käia siin enamikes kasiinodes, mängida ka mitmetes pokkeriruumides jms. Cashgame laudadest jäin isegi kokkuvõttes mingi 500$ kanti plussi. Ju oleks pidanud neid rohkem ja julgemalt mängima vast. Ilmad läksid tõeliselt ilusaks alles viimasel paaril päeval, mil siin on päeval juba 20 kraadi sooja-selline kena t-särgiga käimise ilm. Selles osas isegi veidi kahju siit ära minna. Usun, et kui võimalik teen isegi mingil määral traditsiooniks omale igal talveperioodil kuu aega Vegases veetma hakata-loodetavasti tulevikus on ka bk-i rohkem, millega õnnestub pokkerist head raha teenida.

Tuleb tunnistada, et olen selleks korraks muidugi taas busto ning tuleb taas midagi ehitama hakata viimastest veeringutest. Nagu mul kordi varem olnud juba. Limitis oleks vast kasumi marginaal suurim, kuid pikemat perspektiivi ning mängijana arenemist silmas pidades usun, et hakkan grindima 6max NL taas üle jupi aja. Eelmised taolised katsed lõppesid kuskil ikka laiskuse või mega tildi ja bankrolli hävitamisega-püüan neid vigu mitte korrata. NL100 olen suutnud 70k kätt breakeven mängida, kuid see pole just eriti särav saavutus ja paras hakata taas alates NL25 pihta ilmselt Starsis. Lugesin viimasel ajal hulgaliselt 2+2, mis andis head inspiratsiooni. Ilmselt kui mängima hakkan on viimane aeg hakata ise ka sinna käsi postitama ja seeläbi arenema. Eesti pokkerifoorumid on toredad küll ning usun, et ma ikka neid aegajalt külastan, kuid samas olen kuulnud edukate mängijate hinnanguid, et strateegia osas on nad ikka suuresti täis algajaid ja muidu donke ning milleks siis on olemas 2+2.

Natuke kahju, et turniirid, millele siin steiki sain kõik ikaldusid. Ei saa oma mänguga ka päris rahule jääda paraku. Ei ütleks, et nüüd otseselt tilt olin nagu privador arvas, kuid ebakindlat ja kohati liialt tormakat mängu ja otsuseid oli ilmselt küllalt. Usun, et enne kui kuhugi taas steiki küsin püüan ise kõvasti liinitööd teha ja vast ka teisi steikida/osakuid osta vahel kui tekib selleks raha.

3 comments:

Anonymous said...

Mõnus kuuajaline Vegase-lugemine on olnud, katsu ikka edaspidigi oma blogi jaoks aega leida!

K said...

Hea, et sul hästi läheb ;)

Anonymous said...

Tahaks lugeda midagi värsket liinitöölise elust, pole ammu uusi postitusi olnud.