Monday, August 17, 2009

Sant ja vigane ning loomulikult busto.

Viimased nädalad pole edu saavutanud. Starsis tabas räige downswing peale upswingi ning endale omaselt ei jäänud ootama, kuni kogu roll bustoks läeb, vaid kandsin selle välja ja pummeldasin ning gamblisin viimased jupid niisama linnapeal maha. Olin veidi aega rahatuna kodus vegeteerinud ja mõelnud, kuidas uuele rollile alust panema hakata kui läksin nv sõbra sünnipäevale Võrtsjärve äärde kenasse maakohta.

Kõik oli seal tore ja kena ning seltskond oli suurepärane, kuni ma märjal ja libedal terrassil selili lendasin hetkega püstiasendist, siis veel sealt ka alla rullusin-kõik käis ülikiiresti ja igatahes kui lõpuks kindlal maal pidama sain olin käeluu murdnud, millest oli ka üsna kerge aru saada, kuigi lahtise murruga polnud tegu. Õlavarreluu nagu Tartu haiglas öeldi kui õnneks seltskonnas leidunud kaine autojuht mu sinna oli viinud. Järgmisel hommikul tehti ka operatsioon ja pandi naelte ja kruvidega luu kokku. Peale oppi liiguvad sõrmed ja muu käe alumine osa veel kehvemini kui enne ja arst mainis ka, et luumurru kohal oli mingi tähtis närv, millest sõltub kogu käe liikumine ja mis sai kannatada. Ja, et see peaks taastuma 95% juhtudel, kuigi lõplik taastumine võib võtta nädalaid või isegi kuni 6 kuud. Ülejäänd 5%-tjh...nagu mulle vähe oleks neid 2 outereid riverisse tõmmatud...

Kuna siin isegi korralik wifi ja ühe käega trükkimisega olen nagunii harjunud mõtlesin, et teen siis väikse blogiposti ka. Vast mängin siit õhtul ka triobeti liigaturnat.

6 comments:

nikitheone said...

edu paranemisel

ja see on ikka haige, et sa olid mingi rohelise möksiga kokku soperdatud

Anonymous said...

no naxu sina ikka oskad :)

muud ei midagi, aga instacallidega on nüüd siis mõneks ajaks lõpp? :)

Tervisi ja pulmadeks paraneb ära!

myrakas said...

See on ikka ülihaige biit, sest ma kuulsin, et sind opereeriti kaks tundi. Et ehitati õlg kruvidest üles jälle. Igatahes eriti kehv biit on see, et ma tean, et sul ei ole haigekassat ja kogu see kammajaa läheb päris sitaks maksma. Igatahes, sõpru tuntakse hädas ja kui sa midagi muud rahaliselt ei suuda välja mõelda (et oled busto), siis tea, et kogukond hoiab kokku. Et teeme sümboolse korjanduse kasvõi, et igaüks annab päeva profitist mingi osa ära, et sa terveks saaksid. Taastusravi maksab ka sitaks juba ja küll me leiame lahenduse. Sest parem käsi tuleb ikkagi tööle saada, muidu on netipokkeiga lõpp vist kah? Õnneks kirjutada ikka saad, oled ju vasakukäeline. Igatahes. Kui muid asju välja ei mõtle, siis anna teada. Paljud on valmis sind aitama sel raskel hetkel. Saa kiiresti terveks! :)

Naxer said...

Thx heade sõnade ja soovide eest. Hetkel on asi juba natuke parem ja on lootus homme haiglast välja saada. Riik niipalju hoolib õnneks siiski hädistest kodanikest, et haiglakulu oli esialgu kokku mingi mõnisada kr, mille taskupõhjast leidsin. Mis edasi vaja või mis ravi maksab, eks siis kuuleb-näeb. Need perearsti visiidid-sidumised, niitide väljavõtmised vms jõuan vast ka kinni maksta, jama võib tekkida kui närv ikka korralikult tööle ja käsi hästi liikuma hakata ei taha.

Anonymous said...

kiiret paranemist Naxer

Rain

antnx said...

Loodame, et saad ikka terveks. Traumad on hullud ja operatsioonijärge aeg veel hullem. Endalgi sarnane asi juhtunud. Ei soovita kellelgi seda läbi elada