Friday, February 4, 2011

Baltic Holdem Series tulekul.

Järgmisel reedel lähen Riiga, mängima BHS-i 500€ ME-d. Struktuur on peaaegu sama deep kui oli EMV ME-l. 15k starting stäkk ja 45 min levelid. Eesmärk on teha head mängu ja vältida mõningaid EMV-l tehtud vigu. Varases staadiumis ilmselt tühja koha peal seekord mingeid suuremaid 3 barrel bluffe üritama ei hakka.

Variatsiooni vähendamiseks müün turniirile ka osakuid. Investoritele väga soodsa kursiga, ehk omahinnaga. Müügis maksimaalselt 50% turniirist, ehk 50 osakut, 1 osaku hinnaks 5€. Iga osaku eest saab 1% auhinnarahast kui peaksin rahasse tulema. Osakuid saab osta ka Pokernewsi foorumi kaudu.

2 comments:

13.2 said...

Pokker on haigus. Kulukas ja aeganõudev haigus. Suur osa mängijatest on sügavas miinuses, rahakaotusele lisanduvad psühholoogilised probleemid, ülevaloldud öödest ja pidevast arvutiekraani jõllitamisest aukus silmaalused ning zombielik väljanägemine. Selle haiguse pärast on jäänud mänguritel ostmata nii mõnigi maja või auto, lagunenud lugematu hulk peresid, sooritatud enesetappegi, aga kellegi teise hoiatavad näited ei pane kedagi lõpetama. Peab ise põhjas ära käima, korralikult augus istuma. Tahan alustada uut elu, pokkerivaba elu.
Anonüümne pokkerihoolik.

Naxer said...

Ei saa seda asja päris nii üheselt ka võtta. Enamik pokkerimängijaid ilmselt vaidleks Sulle tugevalt vastu. Samuti võib püüda esitada ning demagoogiliselt põhjendada nt, et tööl käimine on haigus vms. Nõustun, et pokker ei sobi mitte kõigile ning tekitab mõnedel sõltuvust ning sellest tulenevaid suuremaid probleeme. Pigem tekivad hädad sellest kui jäetakse kõrvale muud tegevused ja püütakse saada pokkeriprofiks omamata piisavalt kogemusi, oskusi ja bankrolli. Kui hoida pokker mõõduka hobina ei tohiks ju sellest miskit väga kurja juhtuda samas.