Thursday, December 31, 2009

Tuleb aasta uus.

Tuleb uus. Tuleb parem vbl. Võib ehk anda uue aasta lubadusi. Luban ntx, et kulutan Vegases raha libudele rohkem kui -EV panustele. See oleks juba tõsine edasiminek. Vähemalt ühe asjaga olen lõppeva aasta eesmärgi täitnud. Kõik diilid, mis olen teinud on saanud ausalt lahendatud-pole kuskil vingerdanud ega kedagi üle lasknud ega seda kuidagi üritanud. Olgu summad suured või väikesed. Siinkohal ongi mul peamiselt kahju kõikvõimalikest scammeritest, kes ei minu ega teiste ees oma kohustusi täitnud ei ole-tulgu ka teil uus aasta parem ja jõudke mõistmisele, et pokkerimängija jaoks tähtsaim on ausus ja usaldusväärsus! Kirjutan seda posti praegu ühe oma väga hea sõbra juurest, keda kunagi nimetasin muuhulgas ka lohhgambleriks. Ka tema on suuresti oma probleemidest üls saanud ja liigub uuele aastale vastu positiivselt. Hoidkem ja toetagem üksteist uuel aastal kallid sõbrad-seiskem üheskoos vastu nt idiootsetele seadustele, mis suunatud pokkerimängijate vastu. Usun, et liitun ehk ka mõne klubiga. Aga enne vaatan, mida toob kuu aega Vegases. Noortel mängijatel soovitan uuel aastal hinnata realistlikult oma taset ning võimalusi ning mitte lasta pead segi ajada kellegi edulugudest. Pokker on siiski võrdlemisi raske mäng ja töö, mitte mingi hõlptulu saamise või kiire rikastumise viis.

P.S. Loodan, et hitin Vegasest slotjackpoti, siis saan steikida eesti tulevasi aasta mängijaid mõne milliga:)

3 comments:

Keiss said...

Päris toredad soovitused ja soovid!

sitakeeraja said...

Ilus lugu, lausa pisar tuleb silmanurka.Peaaegu nagu mõnda Kersna saadet vaadates.Aga no nähes postituse kuupäeva, siis saavad kõik Sinu sentimentaalsusest aru...
Ja edu Las Vegases.
By the way...Kas see on tõsi, et kes on kord LVsse läinud, ei tule sealt iial tagasi?

Naxer said...

Suht tõsi pidavat olema jh. Enamiku mängureid neelab Vegas lihtsalt alla. Ja vähemus-vbl mingi alla 0.5% saavad seal staarideks ja jäävad samuti selle linnaga tihedalt seotuks suht kogu eluks siis.