Monday, May 17, 2010

SCOOP läks pekki.

Ei olnud flipi -ega muud õnne vajalikul määral. Variatsioon oli halb, kaugele ei lasknud ühelgi turnal, rahasse sain vaid 6-l, vähemalt teist samapalju jäid bubble piirimail rahast välja. Suurt lohutust ei pakkunud ka ME rahakoht, kus siis enam flippi võita ei suutnud. Mängu võib rahuldavaks pidada. Kindlasti tegin ka parasjagu vigu, kuid mitte sellisel määral, et ebaõnnestumises peamiselt halba mängu süüdistada. Lihtsalt ei hammustanud variatsiooni läbi seekord.

Ei teagi, mis nüüd edasi teen pokkerialaselt. Bk-i pole jms. Eks vaatan, vbl jälle väike paus sisse ja siis uurin ehk, mis variante tekib taas millegi mängimiseks.

2 comments:

Meelis said...

Kas sa vajad raha selleks, et mängida? Mäng peaks ikka oelma selleks, et raha võita!

Naxer said...

Nuh, kuda võtta. Kuna olen suuresti loobunud mõttest ise mingit suurt bk-i omale ehitada, siis pm jh vajan steike, et mängida. Väga paljud prod on seda teed läinud-samasse patta võib mõneti panna ka igasugu saitide poolt sponsored tegelased pm ju. Selleks, et puhtalt oma raha eest igasugu asju mängida ja variatsioone edukalt üle elada peab ikka miljonär olema üldiselt. Selleks ei lase mu gamblerlik iseloom mul aga küll puhtalt grindimisega saada.