Thursday, July 3, 2008

Sekka ka tildivaba periood.

Pole juba üle nädala blogi täiendanud ja kirjutan siis veidi vahepealsetest asjadest, kuigi pean kurvastama huvilisi, et suuri tiltamisi ja bustoksgamblimisi selles perioodis ei olnud. Peale hävinguga lõppenud eelmise nädala kolmapäeva kutsusid sõbrad mind endaga Tartu ja kuna nagunii netis ka busto olin ja kodus miskit teha polnud, siis otsustasin sinna minna.

Sain ka veidi backingut sealse cashgame jaoks ning algul kõik ikaldus, kuid viimasest buyinist õnnestus siiski taas tiba plussi tõusta lõpuks. Mäng oli üsna tugev, olid mõned tightid predictable vennad, kellelt samas kergelt raha ei saa, nt privador ja siis miskid üsna hüperagro ja loose vennad, kes samas muidu head mängijad ning seal oli neil ka kuldne luckbox. Nt otsustas Priit callida mu reraise allinni 1k betti kui mul oli 88...samas teine tüüp foldis selles käes JJ. River tuli Q ja Priit näitas Q4os! Donke ei olnud, suvel üldse kuidagi jama selle Tartu mänguga ning oli ka kuu lõpp, mistõttu ehk polnud donkid kaua palka saanud ja bustod vms oli kasiino kuidagi tühi isegi nv-l. Pühapäeval ei üritanudki mängu käima saada, vaatasime jalgpalli ning pärast seda jõime veidi baaris privadori ja L-ga.

Esmaspäeval sain priva autoga tagasi tlna ning siis tuli ka külla sõber, kes mind viimasel ajal backinud jms. Viimased 3 päeva oleme siin temaga veidi pokkerit mänginud netis vaheldumisi, algul õnnestus mul starsi isegi 300 daalane roll kasvatada NL50s, kuid nüüdseks see taas bustoks läinud NL50s ja NL25s 6 maxis. Ta vast riskib mind veidike veel backida ja püüan siiski veel 6max NL25s miskit korda saata ehk. VPPd ka hetkel starsis topelt, seega suurem motivatsioon seal mängida.

Unibeti challenge jaoks ka 50 euri kokku kraapisin ja võtan sellest osa, kuigi ei tea, kas ma seal kohe alguses väga intensiivselt tampima hakkan. Strateegia esialgu ehk NL20 6max 3-4 lauas ja kui kipub ikalduma, siis ehk NL10 peale. Homme Triobet live turnale, kuhu ka deali sain ning püüan korralikult mängida ning lõpuks ka miskit hittida sellelt turnalt.

1 comment:

Anonymous said...

kas ei olnud mitte maheaatom PN foorumis see,kes ytles et Q4o on chuck norrise käsi,mis ei kaota kunagi?
aga edu homme ja HU-s näeme:)