Sunday, March 31, 2013

Märts.


Kuu algul toimusid Eesti live pokkeri meistrivõistlused taas. Sain sinna pisut steiki ning mängisin seal 3 turniiri, ME-l seekord ei osalenud. HORSE õnnestus ära võita, seega ei saa just kurta. Oli väga hea õhkkonnaga turniir, kus oli kohal Eesti segamängude mängijate koorekiht. Kokku osales mu mälu järgi 53 mängijat. Struktuuri ka kiidan, senistest meistrivõistlustest kindlasti kõige parem ning loodan, et sellega jätkatakse ka tulevikus. Mul oli kaardijooks õigetel hetkedel küll abiks, kuid mingeid väga major suckoute või 1-3 oudiseid ka ei mäleta, et oleksin otsustavamates jaotustes välja imenud. Eks see ka natuke nende segamängude eripära, et oute reeglina kipub ikka rohkem olema pisut. Üldiselt jäin oma mänguga EMV-l rahule.

Onlines jäid küll plaanid täitmata. Ei mänginud palju. Sel EMV nädalal ei mänginud üldse ning pärast üritasin, kuid sain ka NL10s seni olematu 15 buyinise downswingi kaela. Sellest siis tasapisi taastusin ja sain oma NL10 graafiku ikka kergelt plussi lõpuks taas. Samas oli ka vaja teha cashoute kuludeks ja roll pigem kahanes. Üritasin ka sekka micromillionsit mängida, kuid seal ikaldus korralikult ning ka sinna kulus üle 200$. Kui tulid Starsi uued mängud 5 kaardi Omahad ja Courchevel, siis neid proovisn ka. Madalaim limiit seal PL25. Courchevel h/l-s isegi suutsin mingi 300$ kasumit teha, algul oli seal ikka päris fishine ning suur osa kasumist tuli ilmselt ka selle arvelt, et seal ei võetud reiki miskipärast esimestel päevadel. Edasi läks tase juba paremaks ja lisandus ka reik, seega loobusin sellest. Igatahes NL25 jõudmine ei olnud kuu lõpus bankrolli seisu ja olukorda arvestades sugugi lähemal kui kuu alguses.

 Seepärast jõudsin sujuvalt steigiläbirääkimisteni ning sain diili NL25 mängimiseks. See peaks distsiplineerima-nii mängus kui kerglaste cashoutide osas, mis on diilis rangelt reglementeeritud. Jõudsin juba mõned sessid ka teha ning algus on ok-tiba üle 10 buyini plussis. Kui see kuu jõudsin hädaga goldstari levelit hoida, siis aprilli eesmärk on platinumstar. Steigidiilis on min eesmärk vähemalt 50k kätt aprillis, eks loodan vast seda isegi pisut ületada. Mängin max 9-l laual ning püüan usinalt tableselectida. Märtsi graafik-viimased 5k kätt umbes on juba NL25.


2 comments:

Anonymous said...

Hi there, its nice piece of writing concerning media print, we all be aware of
media is a great source of facts.

My weblog Ford ranger

Siim said...

Õpeta mind oooh Master Naxu :)